Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: Άνδρας σκαρφάλωσε στο δημαρχείο για να αφαιρέσει την ισραηλινή σημαία - To viral βίντεο

Newsbomb

Βρετανία: Άνδρας σκαρφάλωσε στο δημαρχείο για να αφαιρέσει τη σημαία του Ισραήλ

Ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε στο Sky News δείχνει έναν άνδρα να σκαρφαλώνει στο Δημαρχείο του Σέφιλντ για να αφαιρέσει μια ισραηλινή σημαία. Το κλιπ από τη Sheffield Tribune δείχνει τον άνδρα να προσπαθεί να υψώσει μια σημαία της Παλαιστίνης στη θέση της, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η ισραηλινή σημαία πέφτει στο έδαφος, με κάποιους να αναφέρουν ότι καταστράφηκε από ανθρώπους από κάτω. Ο επικεφαλής του Δημοτικού Συμβουλίου του Σέφιλντ, Τομ Χαντ, δήλωσε: «Όλοι έχουν δικαίωμα στην ασφαλή και ειρηνική διαμαρτυρία, αλλά δεν μπορούμε να υποστηρίξουμε τα γεγονότα που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης έξω από το Δημαρχείο του Σέφιλντ.

Οι διαδηλωτές θέτουν τους εαυτούς τους και τους άλλους σε σοβαρό κίνδυνο. Είμαστε μια πόλη καταφύγιο και δεν είναι αυτό που πρεσβεύουμε.

Υπάρχουν έντονα συναισθήματα για την κατάσταση στο Ισραήλ και την Παλαιστίνη, αλλά ζητάμε από όλους να δείξουν σεβασμό και ανοχή αυτή τη στιγμή» διεμήνυσε, συνιστόντας ψυχραιμία. Πλήρης επανεξέταση του συμβάντος θα πραγματοποιηθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο του Σέφιλντ, το οποίο αναμένεται να επανεξετάσει επίσης τα ισχύοντα μέτρα ασφαλείας.