Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Αυστραλία: Σοκαριστικό βίντεο με 20χρονο που δέχτηκε επίθεση καρχαρία

Newsbomb

Μετά την επίθεση του καρχαρία ο 20χρονος έχασε το πόδι του

Σοκ προκαλεί βίντεο που καταγράφει δευτερόλεπτα μετά την επίθεση που δέχθηκε ο 20χρονος Ματέο Μαριότ από καρχαρία την περασμένη Παρασκευή στην Αυστραλία.

Το συμβάν έλαβε χώρα ανοιχτά ακτής στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας με τον νεαρό να σώζεται χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση του φίλου του, ενώ η αιμορραγία ήταν μεγάλη.
Στο βίντεο φαίνεται ο έντρομος 20χρονος να ζητά βοήθεια, ενώ η θάλασσα βάφεται κόκκινη μετά την επίθεση του καρχαρία.

Ο ίδιος πάντως παρά τον ακρωτηριασμό του ποδιού του είναι σε καλή διάθεση όπως φαίνεται σε ανάρτησή του στο Instagram με την οποία ευχαρίστησε συγγενείς, φίλους και followers για την στήριξή τους.

«Τράβηξα αυτό το βίντεο μετά το τελευταίο δάγκωμα. Ήθελα να πω αντίο. Δεν πίστευα ότι θα ζήσω μετά την επίθεση από αυτό το τέρας. Έχασα αρκετό αίμα και δεν ξέρω τι θα κάνουν με το πόδι, αλλά δεν έχει σημασία τώρα. Είστε οι ήρωές μου, μου δώσατε δύναμη να προχωρήσω με τα μηνύματά σας και τα τηλεφωνήματά σας. Το μόνο μου όνειρο είναι να σας δω ξανά. Συγγνώμη που δεν απαντώ σε όλους, αλλά είμαι πολύ κουρασμένος και το κεφάλι μου πονάει» έγραψε ο 20χρονος.

Ειδικά, δε, για τον φίλο του που βρέθηκε δίπλα του μετά την επίθεση του καρχαρία ο νεαρός έγραψε: «Σου χρωστάω τη ζωή μου».