Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Βίντεο από την επίσκεψη του στην ιδιωτική κλινική όπου νοσηλεύεται η Κέιτ

Newsbomb

Στο νοσοκομείο βρίσκεται και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον η οποία υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά

O πρίγκιπας Ουίλιαμ, την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου επισκέφθηκε την σύζυγό του πριγκίπισσα Κέιτ στην ιδιωτική κλινική όπου νοσηλεύεται μετά την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα. Μάλιστα ο πρίγκιπας του βρετανικού θρόνου εθεάθη σε ηλεκτρικό Audi E-Tron GT Carbon Vorsprung, ακολουθούμενος από σωματοφύλακες σε Range Rover.

Αναχώρησε από την ιδιωτική κλινική στις 12:35 (ώρα Βρετανίας), καθώς ήταν το πρωινό της Πέμπτης μαζί με τη σύζυγό του, προτού επιστρέψει στο παλάτι του Ουίνσδορ.

Σημειώνεται ότι η Κέιτ θα παραμείνει για άλλες περίπου 10 ημέρες στο νοσοκομείο ενώ στη συνέχεια και για τρεις μήνες θα κρατηθεί μακριά από δημόσιες εμφανίσεις.

Η δεύτερη νύχτα της Κέιτ στο νοσοκομείο συμπληρώθηκε με την πριγκίπισσα της Ουαλίας να είναι καλά στην υγεία της μετά τη χειρουργική επέμβαση, όπως γίνεται γνωστό από τις αρμόδιες πηγές.

Το πρόβλημα υγείας που κλήθηκε να αντιμετωπίσει χειρουργικά η Κέιτ Μίντλετον, «μπορεί να είναι κάτι που την ενοχλούσε σε όλη της τη ζωή και δεν έχει καταφέρει να το λύσει ή ένα θέμα που προέκυψε πρόσφατα» αναφέρει η γενική γιατρός, Ζο Γουίλιαμς, σε δηλώσεις της στην εφημερίδα «Sun».

«Όλοι ελπίζουμε ότι πρόκειται για κάτι μικρό και ότι πρόκειται για μια απλή χειρουργική επέμβαση, αλλά τα μέτρα προφύλαξης είναι σοφά. Με οτιδήποτε ιατρικό δεν μπορείς ποτέ να είσαι απόλυτα σίγουρος για το πώς θα πάνε τα πράγματα. Το πιο σημαντικό είναι να έχει αρκετό χρόνο ανάρρωσης και να μην είναι πολύ αγχωτικό για την ίδια και την οικογένειά της», πρόσθεσε.

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται και ο βασιλιάς Κάρολος. Ο βασιλιάς Κάρολος πρόκειται να υποβληθεί προσεχώς σε επέμβαση στον προστατικό αδένα. Η σύζυγός του, Καμίλα είπε: «Είναι πολύ καλά σας ευχαριστώ πολύ. Ανυπομονεί να επιστρέψει στα καθήκοντά του».

Σύμφωνα με την dailymail, η δούκισσα του Εδιμβούργου φάνηκε να είναι σε καλή διάθεση κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο Elmbridge Mencap στο Surrey, όπου εθεάθη να χορεύει για τα γενέθλιά της.

Η Καμίλα, μένει στο Dumfries House στο East Ayrshire, όπου ο βασιλιάς είχε προγραμματίσει μια σειρά από συναντήσεις και εκδηλώσεις την Πέμπτη και την Παρασκευή, οι οποίες αναβλήθηκαν μετά από συμβουλή του γιατρού του.

Την ίδια ώρα κορυφώνεται η αγωνία για την πριγκίπισσα Κέιτ που μπήκε στο νοσοκομείο την Τρίτη και έκανε επέμβαση στην κοιλιά, κορυφώνεται καθώς δεν έχει ανακοινωθεί ο ακριβής λόγος του χειρουργείου, παρά μόνο ότι «είναι καλά» αλλά θα χρειαστούν μέχρι και τρεις μήνες για να αναρρώσει.

Αναμένεται να μείνει στην ιδιωτική κλινική του Λονδίνου για 10 έως 14 ημέρες πριν επιστρέψει στο σπίτι της στο Windsor. Σήμερα, ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε την σύζυγό του στο νοσοκομείο, όπου αναρρώνει από την επέμβασή της.