Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Καλιφόρνια: Γυναίκα σώθηκε μετά απο 14 ώρες στην οροφή βυθιζόμενου αυτοκινήτου

Newsbomb

Απίστευτη ιστορία επιβίωσης στη λίμνη Ντελ Βάλε της Καλιφόρνια. Μία γυναίκα σώθηκε μετά από 14 ώρες πάνω σε ένα αυτοκίνητο που βυθιζόταν

Τα μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας στην κομητεία Alameda διέσωσαν μια γυναίκα που το αυτοκίνητο βυθίστηκε σε μία κοίτη κολπίσκου κοντά στη λίμνη Ντελ Βάλε για σχεδόν 15 ώρες, σύμφωνα με μια έκθεση της υπηρεσίας ACFD.

Τα πληρώματα του ACFD ανταποκρίθηκαν σε μία κλήση ενός κοντινού κατασκηνωτή που ενημέρωσε ότι ένα όχημα βυθιζόταν, κοντά στο νότιο άκρο της λίμνης. Έφτασαν και βρήκαν μια γυναίκα να ζητάει βοήθεια σκαρφαλωμένη στην οροφή του αυτοκινήτου της. Η επιχείρηση διάσωσης στο νερό ήταν δύσκολη και η περιπολία αυτοκινητοδρόμων της Καλιφόρνια έσπευσε να βοηθήσει.

Ένα ελικόπτερο έβγαλε τελικά με επιτυχία το αυτοκίνητο από το νερό και έσωσε μετά απο ώρες αγωνίας την οδηγό. Οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο είπαν ότι η γυναίκα προσπαθούσε να οδηγήσει σε μια τσιμεντένια γέφυρα στην άλλη πλευρά της κοίτης του κολπίσκου γύρω στις 7:30 μ.μ. τη Δευτέρα (22/1), και υποτίμησε πόσο μεγάλο βάθος είχε το νερό.

Προηγουμένως είχε βρέξει αρκετά και η στάθμη του είχε ανέβει τόσο πολύ που κάλυψε τελικά το μεγαλύτερο μέρος του μικρού φορτηγού της. Η γυναίκα μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα και η υγεία της είναι καλή.