Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο ντόμινο - φόρος τιμής στον Κόμπι Μπράιαντ και την κόρη του

Newsbomb

Ο Μπράιαντ και η κόρη του Τζίτζι, 13 ετών τότε, σκοτώθηκαν, μαζί με ακόμη 7 άτομα, στο Καλαμπάσας των ΗΠΑ, στις 26 Ιανουαρίου 2020, όταν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν συνετρίβη. 

Ένα συγκλονιστικό ντόμινο με τραπουλόχαρτα, το οποίο καταλήγει σε μία εικόνα του Κόμπι Μπράιαντ με την κόρη του Τζίτζι δημιούργησε χρήστης του ΤικΤοκ, με το βίντεο από την αποκάλυψη να γίνεται viral.

Το ντόμινο ξεκινά από ένα τραπέζι, με μωβ τραπουλόχαρτα, τα οποία αυξάνονται και καταλήγουν σε ένα μαύρο φόντο με την εικόνα του δημοφιλή μπασκετμπολίστα και της κόρης του, που έχασαν τη ζωή τους σε δυστύχημα με ελικόπτερο τον Ιανουάριο του 2020.

Συγκεκριμένα, ο Μπράιαντ και η κόρη του Τζίτζι, 13 ετών τότε, σκοτώθηκαν, μαζί με ακόμη 7 άτομα, στο Καλαμπάσας των ΗΠΑ, στις 26 Ιανουαρίου 2020, όταν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν συνετρίβη.

Το NBA τίμησε τη μνήμη του μετονομάζοντας το βραβείο του MVP του All Star Game σε Κόμπι Μπράιαντ, ενώ στις 16 Μαΐου 2021 εισήχθη στο Basketball Hall of Fame. Την ίδια χρονιά συμπεριλήφθηκε στην επετειακή επιλογή των 75 καλύτερων του NBA για την συμπλήρωση των 75 χρόνων ιστορίας του.