Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Νοσοκόμος παρενόχλησε σεξουαλικά αναίσθητο ασθενή (video)

Newsbomb

Τη συγκλονιστική στιγμή που πέφτει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από ένα νοσοκόμο, στο Palm Springs Hospitalόπου νοσηλευόταν, κατέγραψε 38χρονος ασθενής.

Ο Rene Martinez φέρεται να άγγιξε δύο φορές τα γεννητικά όργανα του άτυχου άνδρα, ο οποίος προσποιούταν ότι κοιμάται ενώ βρισκόταν σε βαριά καταστολή, λόγω των φαρμάκων που του είχαν χορηγηθεί για τους έντονους πόνους στην πλάτη του.

Μετά την τραυματική εμπειρία του έτσι, ο 38χρονης ασθενής, ο οποίος θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του, κατέθεσε μήνυση, απαιτώντας αποζημίωση πολλών εκατομμυρίων από το νοσοκομείο της Φλόριντα. Αναμένεται μάλιστα να παρουσιάσει στο δικαστήριο, ως αδιάσειστο αποδεικτικό στοιχείο, το video από τη δεύτερη επίθεση που δέχθηκε, αφού την κατέγραψε… υποψιασμένος πλέον, με το κινητό του τηλέφωνο.

«Κατέβασε το εσώρουχό μου, έβαλε μέσα το χέρι του και άρχισε να παίζει με τα γεννητικά μου όργανα», ανέφερε το θύμα.

Από την πλευρά του, ο 51χρονος Martinez αρνείται οποιαδήποτε κατηγορία, υποστηρίζοντας ότι απλά έλεγχε την κατάσταση της υγείας του νοσηλευομένου…

Η συνέχεια της υπόθεσης αναμένεται να δοθεί στις δικαστικές αίθουσες, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η διοίκηση του νοσοκομείου αρνήθηκε να σχολιάσει το πρωτοφανές περιστατικό...