ΚΟΣΜΟΣ

Γαλλία: Σέξι τηλεπερσόνα μαχαίρωσε το σύντροφό της!

Γαλλία: Σέξι τηλεπερσόνα μαχαίρωσε το σύντροφό της!

Στη σύλληψη της «καυτής» τηλεπερσόνας Nabilla Benattia, για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του αρραβωνιαστικού της, προχώρησαν οι γαλλικές Αρχές.


Η 22χρονη, γνωστή και ως Κιμ Καρντάσιαν της Γαλλίας, φέρεται να μαχαίρωσε αρκετές φορές στο λαιμό και το θώρακα τον επίσης reality star,Thomas Vergara, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Georges Pompidou του Παρισιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη νύχτα της επίθεσης, η Benattia χτύπησε το συναγερμό του ξενοδοχείου στο Boulogne-Billancourt όπου διέμενε με το σύντροφό της, ισχυριζόμενη ότι δέχθηκε επίθεση από τρεις άνδρες.

Κάτι που δεν επιβεβαίωσαν ούτε οι κάμερες ασφαλείας, ούτε οι υπάλληλοι οι οποίοι είχαν ακούσει νωρίτερα φωνές και ουρλιαχτά από το δωμάτιό τους…

«Η εκδοχή της ιστορίας της έχει πολλά κενά και ασάφειες», ανέφερε εκπρόσωπος των Αρχών, σημειώνοντας ότι ένα μαχαίρι χωρίς αποτυπώματα πετάχτηκε από το παράθυρο του ξενοδοχείου στο δρόμο.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι μπορεί μέχρι στιγμής ο Thomas να μην έχει καταθέσει μήνυση κατά της πρώην (;) αγαπημένης του, ωστόσο η γεννημένη στην Ελβετία νεαρή καλλονή, κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης από πέντε έως επτά χρόνια, ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξει και η εξέλιξη της κατάστασης του άτυχου άνδρα.

Σχετικές ειδήσεις