Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Αεροσκάφος συνετρίβη σε σπίτι στο Σικάγο

Newsbomb

Σε κατοικημένη περιοχή στο Σικάγο, λίγο μετά την απογείωσή του, συνετρίβη ένα μικρό μεταφορικό αεροσκάφος, στοιχίζοντας τη ζωή στον πιλότο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδουν τα αμερικανικά Μέσα ενημέρωσης, ο κυβερνήτης (ο μοναδικός επιβάτης) του Aero Commander 500 είχε ενημερώσει τον πύργο ελέγχου ότι θα επέστρεφε στο αεροδρόμιο Μίντγουεϊ λόγω προβλημάτων στον κινητήρα.

Η κατοικία στην οποία συνετρίβη το αεροσκάφος βρίσκεται στο 6500 block της South Knox. Κατέστρεψε τμήμα του σαλονιού, της τραπεζαρίας και του υπογείου της, ωστόσο κανείς από τους ηλικιωμένους ιδιοκτήτες (84 και 83 ετών) που κοιμόντουσαν εκείνη την ώρα στην κρεβατοκάμαρα δεν τραυματίστηκε.

Η γύρω περιοχή πάντως εκκενώθηκε για λόγους ασφαλείας, ενώ μία 24χρονη που ζει πολύ κοντά στο σημείο της τραγωδίας, δήλωσε πως άκουσε αρχικά τον ήχο αεροπλάνου και ακολούθως έναν εκκωφαντικό θόρυβο.

Την ίδια ώρα, οι αρμόδιες Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος, σε συνεργασία με την ιδιοκτήτρια εταιρία του δικινητήριου αεροσκάφους, Central Airlines Inc.