Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Μπιλ Κόσμπι: Τι «απαντά» για τους βιασμούς (video)

Newsbomb

Εμφανίστηκε στο πλάι της συζύγου του και «απάντησε» στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου

Την πρώτη του συνέντευξη και μάλιστα στο πλευρό της συζύγου του, Καμίλ, παραχώρησε ο διάσημος ηθοποιός Μπιλ Κόσμπι θέλοντας να «απαντήσει» για τις κατηγορίες περί βιασμού.

Η συνέντευξη έγινε στις 6 Νοεμβρίου με αφορμή την πρώθηση της παραχώρησης έκθεσης έργων τέχνης προς το Ίδρυμα Smithsonian από τον Αμερικανό ηθοποιό και τη σύζυγό του.

Όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε τι απαντά στις κατηγορίες που του προσάπτουν για τους βιασμούς γυναικών υπό την επήρεια ναρκωτικών, ο ίδιος είπε: «Όχι. δεν απαντάμε σ' αυτό, και θα σας πω γιατί, νομίζω πως σας έχουν πει... και δεν θέλω να αμφισβητήσω την ακεραιότητά σας, αλλά δεν θα μιλήσουμε γι' αυτό, δεν θα μιλήσω γι' αυτό».

Αμέσως μετά το τέλος της συνέντευξης στο δημοσιογράφο του Associated Press, ο 77χρονος ηθοποιός νομίζοντας ότι το μικρόφωνό του είναι κλειστό και η κάμερα δε γράφει, ζητά να «κοπεί» η συγκεκριμένη απάντηση λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τι αξία θα έχει; Θα το εκτιμούσα αν το πετούσατε... Νομίζω ότι αν θεωρείτε τον εαυτό σας σοβαρό, τότε αυτό δεν θα εμφανιστεί πουθενά»

Ωστόσο, ο διάσημος αστέρας της αμερικανικής τηλεόρασης φρόντισε να συνεχίσει την παρατήρηση προς το δημοσιογράφο λέγοντας: «Και εμείς πιστεύουμε, παρεπιπτόντως, ότι αφού μιλούσαμε στο Associated Press, τότε δεν θα μας έκαναν αυτή την ερώτηση... Νομίζαμε ότι το Associated Press θα είχε την ακεραιότητα να μην ρωτήσει».