Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

ΙK: Νέα photo του δήμιου – Χρησιμοποιεί μέχρι και drones!

Newsbomb

Μια νέα φωτογραφία του τζιχαντιστή που φέρεται να αποκεφάλισε τους ομήρους του Ισλαμικού Κράτους, δημοσίευσε στο διαδίκτυο φανατικός ισλαμιστής - Μέχρι και drone χρησιμοποιεί το ΙΚ.

Ο «Jihadi John», όπως τον ονόμασαν τα βρετανικά Μέσα εξαιτίας της λονδρέζικης προφοράς του, θεωρείται υπεύθυνος για τους αποκεφαλισμούς αρκετών αιχμαλώτων του ΙΚ, ανάμεσα στους οποίους οι Αμερικανοί δημοσιογράφοι James Foley και Steven Sotloff, οι Βρετανοί εθελοντές David Haines και Alan Henning, αλλά και ο Αμερικανός, επίσης εθελοντής, Peter Kassig.

Και μπορεί να υπήρξαν πρόσφατα φήμες ότι τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια αεροπορικής επιδρομής κατά των τζιχαντιστών, ωστόσο ένας ομοϊδεάτης του όχι μόνο… έσπευσε να το διαψεύσει, αλλά απείλησε τους «δειλούς».

«Μια μέρα με τον Jihadi John. Είθε τα μάτια των δειλών να μην κλείσουν ποτέ…», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία του τζιχαντιστή.

jihadyjohn copy

Την ίδια ώρα, οι φανατικοί ισλαμιστές έχουν στα χέρια τους εξελιγμένα «όπλα», προωθώντας την προπαγάνδα τους, καθώς σύμφωνα με βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα, κατέγραψαν επιθέσεις αυτοκτονίας και εκρήξεις βομβών στο Κομπάνι της Συρίας, με τη βοήθεια μη επανδρωμένου αεροσκάφους.

Στα πλάνα που κυκλοφόρησαν μάλιστα, ολόκληρες περιοχές φαίνεται να εξαφανίζονται από το χάρτη, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως η γνησιότητα του βίντεο δεν έχει ακόμα πιστοποιηθεί…