Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Αnonymous: Απειλούν το δίκτυο διάσημων παιδόφιλων (video)

Σοφία Βεργοπούλου

Με hashtag #OpDeathEater, οι Anonymous ξαναχτυπούν. Αυτή τη φορά στο στόχαστρό τους είναι το διεθνές δίκτυο παιδοφιλίας, οι αποκαλύψεις για το οποίο συγκλονίζουν την κοινή γνώμη.

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις, ισχυρά και ευηπόληπτα μέλη της βρετανικής ελίτ κακοποιούσαν ανήλικα κορίτσια, χρησιμοποιώντας τα ως δούλες του σεξ. Μεταξύ των ατόμων που περιλαμβάνονται στο φάκελο με τις πολλές και σοβαρές κατηγορίες είναι ο Prince Andrew και ο καθηγητής του Harvard Law School, Alan Dershowitz. Η υπόθεση συμπεριλαμβάνει και την καταγγελία κατά του τραπεζίτη Jeffrey Epstein, ο οποίος καταδικάστηκε το 2008 για κακοποίηση ανηλίκου. Ο Prince Andrew έχει μάλιστα αποθανατιστεί φωτογραφικά με το χέρι του πάνω σε ένα από τα θύματα του Epstein, της Virgina Roberts, ετών 17.

Οι Anonymous έχουν καλέσει για σήμερα το βράδυ (13/2) πορεία στις πόλεις του Λονδίνου, της Γλασκώβης, του Εδιμβούργου και στο Μπέρμινχαμ. Αντίστοιχες πορείες θα γίνουν στη Νέα Υόρκη, το Ντάλλας, τη Φιλαδέλφια και το Λος Άντζελες.

Όπως αναφέρει το video των Anonymous «Kαλούμε όλους τους ενήλικους με αξιοπρέπεια που έχουν εξοργισθεί να εκφράσουν το ηθικό τους μένος και να κατακλύσουμε τους δρόμους. Είμαστε τα media. Δε θα σιωπήσουμε άλλο».

Το σκάνδαλο ήρθε στην επιφάνεια όταν νωρίτερα, τον Ιανουάριο του 2015 ανακαλύφθηκε στα αρχεία ένας φάκελος σχετικά με την αφύσικη σεξουαλική συμπεριφορά στο Γουεστμίνστερ πριν από 35 χρόνια.

Το Δίκτυο των Anonymous δήλωσε πως θα αποκαλύψει πολλά ονόματα ατόμων που εμπλέκονται.