Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Ρόμπερτ Νταρστ: Η ανατριχιαστική στιγμή της ομολογίας του επιχειρηματία (video)

Αλέξανδρος Τσοποτός

Κατηγορίες για ανθρωποκτονία απαγγέλθηκαν στον πολυεκατομμυριούχο μεγιστάνα της αμερικανικής αγοράς ακινήτων, Ρόμπερτ Ναρστ, έπειτα από την ομολογία του, κατά τη διάρκεια συνέντευξης για ένα ντοκιμαντέρ του HBO, ότι πριν από 15 χρόνια δολοφόνησε τη φίλη του, συγγραφέα Σούζαν Μπέρμαν, το πτώμα της οποίας είχε βρεθεί μέσα στο σπίτι της.

Ο Νταρστ προχώρησε στην ομολογία εν αγνοία του, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του για το ντοκιμαντέρ "The Jinx: The Life and Deaths of Robert Durst", γύρω από τρεις ανεξιχνίαστες δολοφονίες με τις οποίες φέρεται να έχει σχέση.

Στην εκπομπή ο 71χρονος επιχειρηματίας, ακούγεται να παραδέχεται τη δολοφονία της πρώτης συζύγου του Κάθλιν Νταρτσ το 1982, αλλά και αυτή της Μπέρμαν το 2000.

Ο Νταρστ, ο οποίος έχει ανακριθεί στο παρελθόν για τους ανεξιχνίαστους φόνους αλλά ουδέποτε κατηγορήθηκε, συνελήφθη από τις αρχές της Νέας Ορλεάνης.

Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα ακούγεται να μονολογεί, σε στιγμή που δεν γνώριζε ότι το μικρόφωνο ήταν ακόμα ανοικτό ότι: ''Τους σκότωσα όλους φυσικά''.

Τη Δευτέρα (16/3) πραγματοποιήθηκε η έκδοση του μεγιστάνα από τη Νέα Ορλεάνη στο Λος Άντζελες, προκειμένου να του ασκηθεί δίωξη για τη δολοφονία εκ προμελέτης της Μπέρμαν, πριν από 15 χρόνια.