ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΚΟΣΜΟΣ

«Πάγωσε» όταν είδε φωτογραφίες της 8χρονης κόρης της σε ιστοσελίδες πορνό

Σοκ έπαθε μια αμερικανίδα μητέρα η οποία όπως λέει ανακάλυψε φωτογραφίες της 8χρονης κόρης της, τις οποίες είχε δημοσιεύσει στο Facebook και το Instagram, σε ιστοσελίδες με περιεχόμενο παιδικής πορνογραφίας.

Η Brittany Champagne, από τη Γιούτα, λέει ότι ανακάλυψε έναν ψεύτικο λογαριασμό στο Instagrαm, με τον κάτοχό του να ισχυρίζεται πως είναι ένα 11χρονο bisexual κορίτσι. Ο λογαριασμός είχε αναδημοσιεύσει φωτογραφίες της 8χρονης κόρης της...

Μάλιστα, όπως αναφέρει υπήρχαν και φωτογραφίες της ίδιας της μητέρας με τον μόλις 9 μηνών γιο της. Ο ιδιοκτήτης του λογαριασμού είχε προφανώς «κλέψει» φωτογραφίες από το Facebook της μητέρας και στη συνέχεια τις ανέβασε στο δικό του στο Instagram βάζοντάς τους ετικέτες πορνογραφικών ιστοσελίδων.

Η μητέρα αρχικά σοκαρίστηκε, στη συνέχεια όμως ξεκίνησε γρήγορη αναζήτηση, οπότε και εντόπισε τις φωτογραφίες σε αρκετές ιστοσελίδες ανάλογου περιεχομένου.

Αν και ενημερώθηκαν κατευθείαν οι αρχές, εκπρόσωπος της αστυνομίας δηλώνει πως μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να έχει διαπραχθεί κάποιο έγκλημα.

Παρά το γεγονός ότι και το Facebook αλλά και το Instagram δίνουν την δυνατότητα στους χρήστες να αναφέρουν τις φωτογραφίες ακατάλληλου περιεχομένου η μητέρα των δύο ανήλικων παιδιών ωστόσο ισχυρίζεται πως έκανες αρκετές προσπάθειες προκειμένου οι φωτογραφίες να κατέβουν από τους λογαριασμούς, τονίζοντας παράλληλα πως ένιωσε η χειρότερη μητέρα στον κόσμο όταν αντίκρισε τις φωτογραφίες τους.

«Δεν μπορώ ούτε να φανταστώ πως θα ένιωθαν τα παιδιά μου», λέει και συμπληρώνει: «νιώθω ότι είμαι η χειρότερη μητέρα».

Η ημερήσια ενημέρωσή σου

NEWSBOMB NEWSLETTER