Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Σοκαριστικό βίντεο: Κανίβαλος επιχείρησε να του φάει το πρόσωπο!

Newsbomb

Ιδιαίτερη αίσθηση και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει ένα βίντεο από τη σοκαριστική επίθεση που δέχθηκε ένας Βρετανός DJ στην Ίμπιζα.

Ένας άγνωστος άνδρας, αφού ξυλοκόπησε άγρια τον Kenny McSween στην είσοδο του σπιτιού του, επιχείρησε να φάει το πρόσωπό του, δαγκώνοντας τον με πρωτοφανές μένος, ενώ έβγαζε βρυχηθμούς, για 20 περίπου λεπτά!

Και μπορεί κάπου τότε να έφθασαν στο σημείο οι αστυνομικοί, ωστόσο σύμφωνα με τις μαρτυρίες του Βρετανού, άφησαν το δράστη να φύγει και πέρασαν χειροπέδες στον ίδιο, τον οποίο πέρασαν για ληστή!

«Έκανε σαν λιοντάρι. Ο ήχος αυτός θα με στοιχειώνει σε όλη μου τη ζωή. Δεν έχω την παραμικρή ιδέα γιατί μου επιτέθηκε», εκμυστηρεύτηκε το θύμα με εμφανή τα σημάδια της επίθεσης στο πρόσωπό του.

kanivalistiki epithesi

«Σταμάτησε μόνο όταν ήρθε η αστυνομία, ωστόσο με πέρασαν για διαρρήκτη και μου πέρασαν χειροπέδες. Μάλλον ήταν Ισπανός και αυτό τους επηρέασε», συνέχισε ο Kenny, από το νοσοκομείο, όπου τελικά μεταφέρθηκε με μια βαθιά πληγή στο μέτωπο, η οποία χρειάστηκε επτά ράμματα.

Και μπορεί η αστυνομία να ερευνά την υπόθεση, αναζητώντας και μία (πιθανή) συνεργό του «κανίβαλου» δράστη, η οποία εμφανίζεται στο βίντεο να μαζεύει τα πράγματα του Kenny από το πάτωμα, ωστόσο ο 38χρονος DJ επέστρεψε στην πατρίδα του, εκφράζοντας φόβους για τη ζωή του…