Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Τρόμος σε πάρκο της Ρωσίας: Λιοντάρι επιτέθηκε σε παιδάκι! (video)

Newsbomb

Με κομμένη την ανάσα και το αίμα «παγωμένο», οι επισκέπτες ενός πάρκου στη Ρωσία έγιναν αυτόπτες μάρτυρες μιας σοκαριστικής επίθεσης λιονταριού σε αγοράκι.

Σε μια προσπάθεια οι υπεύθυνοι του πάρκου να φέρουν πιο κοντά τον κόσμο με τα άγρια ζώα, θεώρησαν καλή ιδέα να εκθέσουν το επιβλητικό αιλουροειδές όχι μέσα σε κάποιο κλουβί, αλλά δεμένο μόνο με αλυσίδες. Και μάλιστα χωρίς φύλαξη, προειδοποιητική πινακίδα ή σήμανση για την οριοθέτηση απόστασης ασφαλείας. Ως εκ τούτου, ένα αγοράκι, το οποίο διέφυγε την προσοχή της μητέρας του, αγνοώντας προφανώς τον κίνδυνο, αλλά και το γεγονός ότι είχε βρεθεί εντός πεδίου… δράσης του λιονταριού, δέχθηκε επίθεση, που λίγο έλειψε να του στοιχίσει ακόμα και τη ζωή.

Ευτυχώς το λιοντάρι δάγκωσε το παιδάκι από το παλτό, σέρνοντάς το για λίγα δευτερόλεπτα στο πάτωμα, πριν επέμβει η μητέρα του και το σώσει ουρλιάζοντας, αλλά διατηρώντας την ψυχραιμία της, υπό το έντρομο βλέμμα των παρευρισκομένων.

Οι αρχές πλέον, μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο, ερευνούν τα ακριβή αίτια της παραλίγο τραγωδίας, ενώ δεν αποκλείεται οι υπεύθυνοι του πάρκου στη Μαχατσκαλά να έρθουν αντιμέτωποι με ποινικές κυρώσεις.

Και μπορεί το αγοράκι να μην τραυματίστηκε, ωστόσο θα κουβαλά την τραυματική αυτή εμπειρία για όλη του ζωή…