Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο σοκ: Αστυνομικός ξυλοκοπεί εκδιδόμενη επειδή αρνήθηκε να τον ικανοποιήσει

Newsbomb

Σάλο, αλλά και θύελλα αντιδράσεων, έχει προκαλέσει ένα βίντεο στο οποίο αστυνομικός από τη Σρι Λάνκα ξυλοκοπεί με πρωτοφανή αγριότητα μια εκδιδόμενη στο δρόμο, επειδή αρνήθηκε να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές ορέξεις του.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της Weerasinghe Arachchilage Kanthilatha, το όργανο της τάξης απείλησε ότι θα της «διδάξει ένα μάθημα», πριν κάνει επίδειξη και της τελευταίας ρανίδας... ανδρισμού του πάνω της, χτυπώντας την με το γκλοπ του, μπροστά στα έντρομα μάτια των περαστικών, οι οποίοι πάντως έμειναν άπραγοι.

Όπως κατήγγειλε μάλιστα η άτυχη γυναίκα, μετά το περιστατικό, οι Αρχές προσπάθησαν να εξαγοράσουν τη σιωπή της, ωστόσο αρνήθηκε. Η δημοσιοποίηση του βίντεο αργότερα επέφερε την κοινωνική κατακραυγή.

«Οι εργάτριες του σεξ στη χώρα δικαιούνται ίση και δίκαιη μεταχείριση», ανέφερε ο δικηγόρος της νεαρής γυναίκας, ενώ από την πλευρά του ένας εκπρόσωπος των Αρχών ενημέρωσε ότι έχει ξεκινήσει πειθαρχική και ποινική έρευνα για τη συμπεριφορά του αστυνομικού, ο οποίος παύθηκε των καθηκόντων του μέχρι την ολοκλήρωσή της.