Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Στρατιώτες πυροβολούν και σκοτώνουν καμήλα... για πλάκα! (σκληρό βίντεο)

Newsbomb

Κατηγορίες για κακοποίηση ζώου, προκαλώντας παράλληλα την οργή των χρηστών του διαδικτύου, αντιμετωπίζουν δύο Ισραηλινοί στρατιώτες, οι οποίοι σκότωσαν μια καμήλα για την… πλάκα τους.

Ο ένας από τους δύο στρατιώτες πυροβολεί το άτυχο ζώο εν ψυχρώ, καθώς περνά με το αυτοκίνητο από δίπλα του, προκαλώντας ξέσπασμα γέλιου και στο συνεπιβάτη του, ο οποίος καταγράφει τη δολοφονία.

Σύμφωνα με την ισραηλίτικη εφημερίδα Haaretz, οι δυο στρατιώτες υπηρετούν στη μονάδα Ασφαλείας του Ντουβντεβάν, ενώ αντιμετωπίζουν κατηγορίες για κακοποίηση ζώου και άσκοπη χρήση πυρομαχικών, καθώς μετά την καμήλα «εξασκήθηκαν» στη σκοποβολή στήνοντας ένα αυτοσχέδιο σκοπευτήριο με πέτρες και μπουκάλια.

Όπως μάλιστα σημειώνει η εφημερίδα, οι Ισραηλινοί δικαιολογήθηκαν στους ανωτέρους τους, υποστηρίζοντας πως βρίσκονταν σε κατάσταση «ευφορίας», αλλά και ότι «ήταν συναρπαστικό»!

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι οι ίδιες ακριβώς κατηγορίες βαραίνουν και το συνοδηγό και ας μην ήταν αυτός που πυροβόλησε, καθώς θεωρείται «συνένοχος».