Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Ανατριχιαστικό! Κοίταξε μέσα στο μάτι της και είδε κάτι ζωντανό και επικίνδυνο (video)

Newsbomb

Αναστάτωση, ανησυχία, αλλά κυρίως στομαχικές διαταραχές, έχει προκαλέσει ένα βίντεο από το εσωτερικό του ματιού μιας γυναίκας που κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Και πώς όχι όταν σε αυτό ένας οφθαλμίατρος ανακαλύπτει ένα σκουλήκι-παράσιτο να «κόβει» ανενόχλητο βόλτες μέσα στο βολβό του ματιού της!

Το ανατριχιαστικό βίντεο ανέβηκε στο LiveLeak, έχοντας «κερδίσει» ήδη εκατοντάδες χιλιάδες κλικς, αλλά και δεκάδες σχόλια.

«Είναι αηδιαστικό. Ό,τι αφορά ένα μάτι με κάνει να τρέμω», αναφέρεται σε ένα από αυτά, ενώ ένας άλλος χρήστης του διαδικτύου συμπλήρωσε: «Πρέπει να μάθουμε αν αυτό το πράγμα αφαιρέθηκε από το μάτι ή όχι, αλλιώς δεν θα κοιμηθώ απόψε!».

Και μπορεί να μην μάθαμε αν ο τελευταίος κοιμήθηκε, δεν μάθαμε όμως τόσο το πώς, όσο και (κυρίως) το αν το σκουλήκι αφαιρέθηκε τελικά από την ίριδα της άτυχης γυναίκας….

Σύμφωνα με άλλα σχόλια, το μικρού μήκους μυστηριώδες πλάσμα είναι ένα νηματώδες παράσιτο ή roundworm, είδη ωστόσο του οποίου μπορούν να φθάσουν το ένα μέτρο σε μήκος! Ορισμένα μάλιστα από αυτά είναι υπεύθυνα για τη μετάδοση θανατηφόρων ασθενειών στον άνθρωπο…