Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Άνοιξε την πόρτα και «έπιασε» τη γυναίκα του να κάνει σεξ με άλλον! (video)

Newsbomb

Μπορεί ο απατημένος σύζυγός να διαβεβαίωσε το παράνομο ζευγάρι πως δεν θα δει κανείς το βίντεο, ωστόσο φαίνεται τελικά πως άλλαξε γνώμη, «ξεμπροστιάζοντας» τη γυναίκα του σε όλο το διαδίκτυο.

Ένας άνδρας έβγαλε στη φόρα τα «άπλυτα» της συζύγου του, αφού την έπιασε να τον απατά μέσα στο ίδιο τους το σπίτι και μάλιστα με γνωστό του, καταγράφοντας καρέ-καρέ την επ΄αυτοφώρω «σύλληψή» τους επί το έργον.

Αφού κατάφερε να περάσει την πόρτα αν και… τάρανδος, ο απατημένος σύζυγος ανάβει το φως για να αντικρίσει τη γυναίκα του, μαζί με έναν άλλον άνδρα, όπως ακριβώς ήρθαν στον κόσμο, πάνω στον καναπέ.

Η δικαιολογία έτσι «δεν είναι αυτό που νομίζεις» δεν θα μπορούσε να σταθεί σε καμία περίπτωση, αν και ο άνδρας-ντεντέκτιβ χαιρετά με απίστευτη ψυχραιμία τους δύο εραστές που τον κοιτούν αμήχανα.

«Τζανέλ και Τζέισον. Τι κάνεις αδελφέ; Με τη σύζυγό μου; Αυτή είναι η σύζυγός μου. Αυτή είναι η σύζυγός μου. Θέλω διαζύγιο. Θα μου δώσεις διαζύγιο; Θα μου δώσεις σε παρακαλώ διαζύγιο; Δεν θέλω να το κάνω άλλο αυτό. Θα σβήσω την κάμερα. Ορίστε το κλειδί. Τέλειωσα. Τέλειωσα μαζί σου», ακούγεται να λέει ο σύζυγος, αφού πετάξει το κλειδί του διαμερίσματος στον πάγκο της κουζίνας, την ίδια ώρα που η μοιχαλίδα χαμογελά στο φακό!

Και συνεχίζει: «Αγαπώ την κόρη μου και είναι το μόνο που έχει σημασία για εμένα. Τζέισον ξέρω ότι είσαι καλός άνθρωπος. Αυτό δεν θα το δει κανείς πέρα από το δικαστή, μην ανησυχείτε. Συγγνώμη που σας ενόχλησα. Να έχετε μία καλή ημέρα»...

Το βίντεο αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα World Star Hip Hop, έχοντας ήδη μαγνητίσει εκατομμύρια κλικς!

«Η σύντομα πρώην σύζυγός μου Τζανέλ με απατά με τον εραστή της, εδώ και πολλά χρόνια, Τζέισον. Ελπίζω αυτό να είναι αποδεικτικό για την υπόθεση στο δικαστήριο. Ο Θεός να με συγχωρέσει αν κάτι κακό συμβεί σε εμένα ή αν πεθάνω πριν η αλήθεια αποκαλυφθεί. Είμαι πραγματικά κουρασμένος και ενοχλημένος να παραμένω σιωπηλός, ενώ όλη στην οικογένεια πιστεύουν ότι είμαι ηλίθιος», αναφέρεται στο σχόλιο που συνοδεύει το βίντεο.