Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Σουηδία: Κλέφτης χτυπά αλύπητα γυναίκα που τον «ξεσκεπάζει» (video)

Newsbomb

Το περιστατικόπροκάλεσε οργή, με τον επικεφαλής της αστυνομίας να ορκίζεται πως θα πιάσει τον δράστη «ακόμα κι αν αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που θα κάνει».

Οι κάμερες ασφαλείας στην είσοδο σταθμού του μετρό στη Στοκχόλμη, στη Σουηδία, κατέγραψε τη στιγμή που επίδοξος κλέφτης επιτέθηκε σε βάρος γυναίκας -μπροστά στα μάτια των δυο μικρών παιδιών της- επειδή παρενέβη και τον σταμάτησε την ώρα που προσπαθούσε να κλέψει μια άλλη γυναίκα.

Το περιστατικό, το οποίο συνέβη στις αρχές του μήνα, προκάλεσε οργή, με τον επικεφαλής της αστυνομίας να ορκίζεται πως θα πιάσει τον δράστη «ακόμα κι αν αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που θα κάνει».

Στο βίντεο φαίνεται μια γυναίκα μεγάλης ηλικίας η οποία, βγαίνοντας από τον σταθμό Gamla Stan, ανοίγει την τσάντα της και βγάζει το κινητό της.

Την ώρα που απαντά στην κλήση, ο κλέφτης στριμώχνεται πίσω της και επιχειρεί να πάρει το πορτοφόλι της μέσα από την ανοιχτή της τσάντα.

Εκείνη την ώρα παρεμβαίνει η γυναίκα-θύμα που βαδίζει στην αντίθετη κατεύθυνση με τα παιδιά της. Φωνάζει στην άλλη κυρία να προσέχει και σπρώχνει το χέρι του άνδρα έξω από την τσάντα της.

Τότε ο επίδοξος κλέφτης στρέφεται προς εκείνη, την κλωτσά και τη χτυπά αλύπητα στο πρόσωπο.