Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Το πόκερ του θανάτου: Έπαιξε μια τελευταία παρτίδα… νεκρός! (videos)

Newsbomb

Έναν ιδιαίτερα μακάβριο τρόπο για να τιμήσουν και να αποχαιρετήσουν έναν Πορτορικανό που έφυγε από τη ζωή βρήκαν φίλοι και συγγενείς του.

Ο Henry Rosario Martinez άφησε την τελευταία του πνοή την περασμένη εβδομάδα σε ηλικία 31 ετών από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, τα οποία «συνδύασε» με συνταγογραφούμενα φάρμακα, ωστόσο αυτό δεν τον εμπόδισε να παίξει μια παρτίδα πόκερ!

Και αυτό γιατί όταν δεν τραγουδούσε ρέγκε μουσική και παρακολουθούσε κοκορομαχίες, δοκίμαζε την τύχη του στον τζόγο σε ό,τι έβρισκε διαθέσιμο.

Ο πατέρας του έτσι επικοινώνησε με το γραφείο τελετών ζητώντας να προετοιμάσουν το γιο του για… πόκερ πριν την ταφή του!

«Είναι η πρώτη φορά που κάναμε κάτι τέτοιο, αλλά το παίρνουμε σαν κάτι φυσιολογικό, αφού τέτοιου είδους πράγματα έχουν γίνει σε άλλα μέρη της χώρας μας», υποστήριξε ο ιδιοκτήτης του γραφείου, ο οποίος έκανε το όνειρο της οικογένειας πραγματικότητα.

Ο Martinez, ο θάνατος του οποίου σύμφωνα με τις Αρχές δεν αποκλείεται να οφείλεται σε αυτοκτονία, βρέθηκε έτσι για μια τελευταία φορά ανάμεσα σε φίλους και συγγενείς γύρω από ένα τραπέζι πόκερ.

Ένας τοπικός καλλιτέχνης και φίλος του μάλιστα, που γυρίζει το κεφάλι στο όνομα «Κίνκι», γύρισε ένα βίντεο κλιπ αφιερωμένο στη μνήμη του Πορτορικανού με τίτλο: «Αναπαύσου εν ειρήνη, μικρέ αδερφέ μου» και στιγμές από το παιχνίδι πόκερ.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι η ταρίχευση νεκρών και η «τοποθέτησή» τους σε… ασυνήθιστα μέρη έχει γίνει «της μόδας» στο Πουέρτο Ρίκο τα τελευταία χρόνια: Ένας πρώην οδηγός ταξί κάθισε πίσω από το τιμόνι και μετά το θάνατό του, ένας παλαιστής έδωσε τον τελευταίο του αγώνα στο ρινγκ, μία γυναίκα «απόλαυσε» την αγαπημένη της μπίρα καπνίζοντας, ενώ ένας άλλος άνδρας ντύθηκε superhero...