Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Τρόμος στη Φλόριντα: Χιλιάδες καρχαρίες μια… βουτιά από την ακτή! (video)

Newsbomb

Σε απόσταση αναπνοής από ακτή της Φλόριντα έφθασαν χιλιάδες μαυροπτέρυγοι καρχαρίες, σκορπώντας τον τρόμο ακόμα και το χειμώνα!

Το πιο συνηθισμένο είδος του αδίστακτου δολοφόνου των ωκεανών στην περιοχή, μεταναστεύει κάθε χρόνο τέτοια εποχή (του ζευγαρώματός του) σε θερμότερα νερά του ωκεανού, προσφέροντας συγκλονιστικές εικόνες και στέλνοντας σαφές μήνυμα στους χειμερινούς κολυμβητές της ηλιόλουστης πολιτείας να μείνουν μακριά τους.

Ο καθηγητής βιολογικών επιστημών του Πανεπιστημίου Ατλάντικ, Stephen Kajiura, ο οποίος παρακολουθεί τις κινήσεις των καρχαριών από τα μέσα του Γενάρη, τράβηξε μάλιστα ένα βίντεο από ελικόπτερο, απαθανατίζοντας αμέτρητους μαυροπτέρυγους καρχαρίες να «κατακτούν» τα νερά του Παλμ Μπιτς από ύψος 5.000 ποδιών.

«Υπάρχουν κυριολεκτικά δεκάδες χιλιάδες καρχαρίες τόσο κοντά στην παραλία. Μπορείς να ρίξεις ένα βότσαλο και να πετύχεις κάποιον. Τόσο κοντά βρίσκονται», ανέφερε στο WPEC.

Και αν δεν τρομοκρατηθήκατε ακόμα, σας ενημερώνουμε ότι οι μαυροπτέρυγοι καρχαρίες ευθύνονται για την πλειοψηφία των επιθέσεων σε λουόμενους στη Φλόριντα.