Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Τρόμος στο μπαρ: Μεθυσμένος πίθηκος κυνήγησε θαμώνες με τεράστιο μαχαίρι! (video)

Newsbomb

Λιώμα από το αλκοόλ, ένας μεθυσμένος πίθηκος σκόρπισε τον τρόμο σε μπαρ της Βραζιλίας, απειλώντας τους θαμώνες με ένα τεράστιο μαχαίρι!

Σύμφωνα με τοπικά Μέσα, ο καπουτσίνος πίθηκος που δυστυχώς δεν έπινε καφέ, αλλά το ρούμι που άφησαν οι πελάτες στα ποτήρια τους σε μπαρ στην Παραΐμπα, βγήκε κάποια στιγμή εκτός ελέγχου αφού υποτάχθηκε στο αλκοόλ και στις προσταγές του.

Και κάπως έτσι άρπαξε ένα μαχαίρι από το μπαρ ίσα με το μπόι του (30 εκατοστών), αποφασίζοντας να επιτεθεί στους άνδρες θαμώνες. Μόνο στους άνδρες όμως, αφού ως γνήσιο αρσενικό δεν θα μπορούσε να τα βάλει με τις γυναίκες!

Αφού όλοι έτρεξαν έτσι έντρομοι να σωθούν, ο ιδιοκτήτης του μπαρ αναγκάστηκε να καλέσει την πυροσβεστική. Παρά το γεγονός όμως ότι βρήκε καταφύγιο στη στέγη, ο πίθηκος συνελήφθη και αφοπλίστηκε, ενώ λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος σε κοντινό δάσος.

Φαίνεται ωστόσο πως δεν μπορούσε μακριά από τους ανθρώπους και τα μπλεξίματα, με αποτέλεσμα να επιστρέψει δριμύτερος, αλλά αυτή τη φορά άοπλος, αναγκάζοντας τις Αρχές να κάνουν δεύτερες σκέψεις για την περίπτωσή του…