Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο βίντεο: Πήδηξε στο κλουβί με τα λιοντάρια για να τα… χαιρετήσει!

Newsbomb

Μπορεί ο ίδιος να είχε αντικαταστήσει το αίμα του με… αλκοόλ, ωστόσο κατάφερε να παγώσει αυτό εργαζομένων και επισκεπτών, πηδώντας μέσα στο «σπίτι» των λιονταριών σε πάρκο στην Ινδία!

«Ελάτε κοντά μου αγάπες μου» ακούγεται να… τραγουδά στα επικίνδυνα αιλουροειδή, προκαλώντας τα, ο μεθυσμένος άνδρας, λίγες μόλις ημέρες μετά το τραγικό περιστατικό στη Χιλή.

Για καλή του τύχη ωστόσο, τα λιοντάρια - μάλλον ήταν φαγωμένα και - αδιαφόρησαν για την αδιάκριτη παρουσία του, δίνοντας την ευκαιρία και το χρόνο στους άνδρες ασφαλείας του κήπου να βγάλουν σώο και κυρίως αρτιμελή τον Μουκές Κουμάρ.

Παρόλα αυτά, δεν γλίτωσε τη σύλληψη (το ελάχιστο κακό που θα μπορούσε να του συμβεί) αντιμετωπίζοντας κατηγορίες σχετικά με το νόμο για την προστασία της άγριας πανίδας, ενώ όπως ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς, μπήκε στο κλουβί απλά «για να κάνει χειραψία με τα λιοντάρια»!

«Μας είπε ότι ήθελε να δει τα λιοντάρια από κοντά και να σφίξει το χέρι σε ένα από αυτά. Ήταν η ώρα του φαγητού και έτσι τα λιοντάρια άκουσαν τους υπαλλήλους. Ήταν πάντως πολύ τυχερός που δεν έπαθε τίποτα», ανέφερε εκπρόσωπος των αρχών.

Σύμφωνα με φίλους του, ο Κουμάρ λίγο πριν προκαλέσει αναταραχή και… ουρλιαχτά των επισκεπτών στο ζωολογικό κήπο Nehru, είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.