Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Πανικός στον αέρα: Δηλητηριώδες φίδι πέφτει από την οροφή πάνω στους επιβάτες (video)

Newsbomb

Αναστάτωση επικράτησε στην καμπίνα ενός αεροσκάφους που εκτελούσε την πτήση Τορεόν – Μέξικο Σίτι.

Έντρομοι οι επιβάτες έζησαν τον εφιάλτη χιλιάδες πόδια πάνω από τη γη, όταν μια δηλητηριώδης πράσινη οχιά έπεσε στο κεφάλι τους από την οροφή της καμπίνας!

Μόλις αντιλήφθηκαν το απίστευτο περιστατικό, όλοι πετάχτηκαν από τις θέσεις τους, παραχωρώντας τες στον… απόλυτο πανικό.

Κάποιοι ψυχραιμότεροι πάντως έβγαλαν τα κινητά τους και απαθανάτισαν το τεράστιο ερπετό (μήκους περίπου 150 εκατοστών) το οποίο πάντως θα αισθάνθηκε το ίδιο άβολα.

Ο δε επιβάτης της πτήσης «AeroMexico» που καθόταν ακριβώς κάτω από το φίδι, «βούτηξε» με το κεφάλι στην μπροστινή θέση, φωνάζοντας «βοήθεια»! Και ποιος να τον κατηγορήσει;

«Προτεραιότητά μας είναι να προσγειωθούμε», ανακοίνωσε πάντως ο πιλότος και αυτό ακριβώς έκανε! Στη συνέχεια ανέλαβαν δράση οι ειδικοί, οι οποίοι είχαν ενημερωθεί.

Τη δουλειά τους βέβαια είχε κάνει ευκολότερη ένας ατρόμητος καθηγητής πανεπιστημίου «συλλαμβάνοντας» την οχιά με μία… κουβέρτα! Αστειεύτηκε μάλιστα αναφέροντας ότι την κράτησε ήρεμη δίνοντάς της ένα περιοδικό να διαβάσει.

Παραμένει άγνωστο ωστόσο πώς στο καλό βρέθηκε το φίδι, το οποίο δεν τραυματίστηκε και τραυμάτισε, στο αεροπλάνο. Ήταν στις αποσκευές κάποιου επιβάτη ή το ίδιο… λαθρεπιβάτης;