Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Εκλογές ΗΠΑ 2016: Υποβασταζόμενη η Κλίντον λίγο πριν το άνοιγμα της κάλπης (video)

Newsbomb

Νέα «φωτιά» στα σενάρια για την κατάσταση της υγείας της υποψήφιας Προέδρου, Χίλαρι Κλίντον, βάζει νέο βίντεο την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η εκλογική διαδικασία.

Το συγκεκριμένο βίντεο από το βράδυ της Δευτέρας (7/11) λίγες ώρες πριν το άνοιγμα της κάλπης, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο δημοσιογράφος του Bloomberg, Τζένιφερ Επστάιν, δείχνοντας μια Κλίντον υποβασταζόμενη από τον σύζυγο της, η οποία δεν μπορεί να περπατήσει λίγα μέτρα από τη σκάλα του αεροπλάνου έως το αυτοκίνητο που την περιμένει.

Το βίντεο είναι από τη στιγμή που η υποψήφια Πρόεδρος αποβιβάζεται από το αεροπλάνο της εκστρατείας της στη Φιλαδέλφεια και φαίνεται εντελώς ανήμπορη να περπατήσει, με τον Μπιλ Κλίντον να την πιάνει από τη μέση και τη βοηθά να κάνει μόλις λίγα μέτρα από τη σκάλα του αεροπλάνου στο αυτοκίνητο.

Τον τελευταίο καιρό έχουν ακουστεί πολλά για την υγεία της Χίλαρι Κλίντον, με την ίδια να προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, όμως αυτό το βίντεο έρχεται να επιβεβαιώσει μέχρι και την τελευταία στιγμή τις φήμες ότι κάτι δεν πάει καλά...

Δείτε εδώ την εξέλιξη της εκλογικής διαδικασίας, όπως την καταγράφει η Google: