ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΚΟΣΜΟΣ

Δείτε πόσο μπροστά είναι τα μπάνια στην Ιαπωνία και θα πάθετε πλάκα! (video)

Μπορεί με μια πρώτη ματιά να μην δείχνουν ως ο ορισμός της πολυτέλειας, ωστόσο τα μπάνια στην Ιαπωνία είναι τόσο λειτουργικά και προηγμένα τεχνολογικά που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό!

Οι δαιμόνιοι λοιπόν Ιάπωνες έχουν καταφέρει να εξαντλήσουν τον όρο λειτουργικότητα, παίρνοντας το μάξιμουμ των δυνατοτήτων ενός μπάνιου. Όχι μόνο λοιπόν μπορεί την ίδια στιγμή να βρίσκονται μέσα σε αυτό τρεις άνθρωποι αφού οι εσωτερικοί χώροι είναι διαχωρισμένοι (αλλού ο νιπτήρας, αλλού η τουαλέτα και αλλού η μπανιέρα), αλλά κάποιος που χρησιμοποιεί τη λεκάνη μπορεί και να πλένεται ταυτόχρονα χωρίς να τον νοιάζει αν θα λερώσει!

Παράλληλα, τα μπάνια στην Ιαπωνία διαθέτουν πίνακα ελέγχου με τον οποίο ρυθμίζουν τα πάντα, αλλά μέσω αυτού έχουν τη δυνατότητα να ειδοποιήσουν αν νιώσουν αδιαθεσία ή να πατήσουν τη ρύθμιση «στέγνωμα» και απλώσουν επί τόπου τα ρούχα της μπουγάδας!

Οι Ιάπωνες, επίσης, κάνουν ντους πριν μπουν στην μπανιέρα, ενώ η θερμοκρασία μένει πάντα σταθερή (στο βαθμό που επιθυμούν) μέσω του ίδιου πάνελ.

Για ακόμα περισσότερα… μυστικά δείτε τη μικρή Γιαπωνέζα να σας ξεναγεί στο μπάνιο της.

Ροή Ειδήσεων

BEST OF NETWORK

Η ημερήσια ενημέρωσή σου

NEWSBOMB NEWSLETTER