Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Viral video: Πεντάχρονο αγόρι πεθαίνει στην αγκαλιά του Άγιου Βασίλη

Newsbomb

Μία απίστευτα συγκινητική ιστορία είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με την οποία ένας άνδρας στις ΗΠΑ, που κάθε χρόνο τις ημέρες των χριστουγεννιάτικων εορτών ντύνεται Άγιος Βασίλης για τα παιδιά, εκπλήρωσε την ευχή ενός ετοιμοθάνατου αγοριού να τον επισκεφτεί τα Χριστούγεννα, λίγο πριν εκείνο ξεψυχήσει στα χέρια του.

Ο Eric Schmitt-Matzen έσπευσε να μεταβεί σε τοπικό νοσοκομείο του Τεννεσί, όταν δέχτηκε μία τηλεφωνική κλήση για ένα 5χρονο αγόρι που έπασχε από ανίατη ασθένεια και παρακαλούσε να δει τον Άγιο Βασίλη.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία, ο 60χρονος ηθοποιός, εισερχόμενος στο δωμάτιο του νοσοκομείου, χαμογελώντας έδωσε στο παιδί ένα δώρο πριν το πάρει στα χέρια του. Καθώς όμως το παιδί ευτυχισμένο πια γαλήνεψε στην αγκαλιά του «ήρωα» του άφησε την τελευταία του πνοή.

Με δάκρυα στα μάτια, η οικογένεια του αγοριού παρακολουθούσε τη σκηνή από το διάδρομο, αναφέρει σε εκτενές ρεπορτάζ το βρετανικό ειδησεογραφικό δίκτυο BBC.

«Όταν αισθάνθηκα τη ζωή να εγκαταλείπει το σώμα του, με δάκρυα να κυλούν στο πρόσωπο μου, το βλέμμα μου συναντήθηκε με εκείνο της μητέρας του που μας κοίταγε από το παράθυρο του διαδρόμου. Τότε εκείνη κατάλαβε και ξέσπασε σε αναφιλητά», περιγράφει ο ηθοποιός.

Δείτε τη συγκινητική αφήγηση του Schmitt-Matzen στο παραπάνω βίντεο.