Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο! Την πέταξαν έξω από το αεροπλάνο για το αποκαλυπτικό ντεκολτέ της (video+pic)

Newsbomb

Σάλο έχουν προκαλέσει στις ΗΠΑ οι καταγγελίες μιας νεαρής εναντίον αεροπορικής εταιρείας.

Και πώς όχι όταν η ίδια υποστηρίζει ότι την πέταξαν έξω από το αεροπλάνο εξαιτίας του πληθωρικού μπούστου της!

«Νιώθω άθλια και πάνω από όλα ντροπιασμένη», εξομολογείται η 21χρονη Μπρέντα, καταγγέλλοντας παράλληλα την αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Spirit Airlines για τη συμπεριφορά των εργαζομένων της.

Σύμφωνα πάντα με όσα καταγγέλλει η Αμερικανίδα, το επίθετο της οποίας δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα έπειτα από δική της απαίτηση, οι αεροσυνοδοί υιοθέτησαν απαξιωτική συμπεριφορά απέναντί της με το που την αντίκρισαν!

«Με ρώτησαν αμέσως αν έχω καταναλώσει αλκοόλ, ενώ λίγο μετά μού έκαναν και την πρώτη παρατήρηση να καλύψω το ντεκολτέ μου», ανέφερε η Μπρέντα, η οποία έσπευσε να φορέσει το παλτό της, καθώς «ένιωσα πάρα πολύ άβολα και προσβεβλημένη».

Η 21χρονη ισχυρίζεται μάλιστα ότι παρά το γεγονός ότι «συμμορφώθηκε», το προσωπικό έκανε υπεράνθρωπες προσπάθειες να τη διώξει από το αεροπλάνο και αυτό γιατί ήθελε να δώσει τη θέση της έναν εργαζόμενο της αεροπορικής εταιρείας!

Από την πλευρά τους πάντως, οι υπεύθυνοι της Spirit εξέδωσαν ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία η επιβάτης εκδιώχθηκε λόγω «ανάρμοστης συμπεριφοράς» από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Δείτε το ντεκολτέ που προκάλεσε αναστάτωση στην γκάλερι…