Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Οι Eagles έκαναν μήνυση στο «Hotel California»! (Pics+Vid)

Newsbomb

Το γνωστό συγκρότημα κατέθεσε αγωγή εναντίον ιδιοκτητών ξενοδοχείου στη Μπάχα της Καλιφόρνια, που ονομάζεται «Hotel California», όπως δηλαδή και το γνωστότερο τραγούδι του συγκροτήματος που κέρδισε εκτός από εκατομμύρια θαυμαστές σε όλον τον κόσμο και βραβείο Grammy το 1976 και παραμένει μία από τις πιο αγαπημένες μπαλάντες της ροκ.

Στην αγωγή, το συγκρότημα υποστηρίζει ότι οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου εξαπάτησαν τους πελάτες τους, κάνοντας τους να πιστεύουν ότι ξενοδοχείο έχει κάποια σχέση μαζί τους, κάτι που δεν είναι αληθές. Λένε ακόμα ότι οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείο δίνουν την εντύπωση στους επισκέπτες ότι το ξενοδοχείο τους αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία του τραγουδιού, κάτι που επίσης δεν είναι αληθές.

hotel california 810x540Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξαν τα μέλη του συγκροτήματος και οι δικηγόροι τους μέσα από πολλά διαδικτυακά σχόλια για το ξενοδοχείο. Επίσης το ξενοδοχείο συντηρεί τις εσφαλμένες εντυπώσεις, παίζοντας μουσική του συγκροτήματος από τα ηχεία, υποστηρίζει το συγκρότημα στην αγωγή.

Οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου δεν έχουν απαντήσει ακόμα στις κατηγορίες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters