Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο σοκ: «Δείτε πώς έγινε το πρόσωπό μου από το δηλητήριο των Ρώσων» (pics)

Newsbomb

Σε μια ανατριχιαστική εξομολόγηση προέβη ο πρώην πρόεδρος της Ουκρανίας, Βίκτορ Γιουστσένκο, δείχνοντας στην κάμερα τα τρομακτικά αποτελέσματα της δηλητηρίασης του, όπως ισχυρίζεται, από Ρώσους το 2004.

Και ενώ το πέπλο μυστηρίου απλώνεται πάνω από την υπόθεση Σκριπάλ που εξελίσσεται σε θρίλερ, ο Γιουστσένκο υποστηρίζει ότι δηλητηριάστηκε την περίοδο που βρισκόταν αντιμέτωπος με τον Ρώσο υποψήφιο Βίκτορ Γιανουκόβιτς ενόψει των εκλογών του 2004.

Τελικά ο αντίπαλός του επικράτησε αφού ο ίδιος αρρώστησε μυστηριωδώς ενώ ταξίδευε στην Αυστρία.

Ο Γιουστσένκο δεν διστάζει μάλιστα να εξαπολύσει κατά μέτωπο επίθεση στη Ρωσία για τις «μεσαιωνικές», όπως χαρακτηρίζει πολιτικές της, αλλά και για τους ισχυρισμούς της ότι η ασθένειά του προκλήθηκε από το χάλια φαγητό και το πάρα πολύ αλκοόλ!

Αποκαλύπτει, δε, πως οι γιατροί βρήκαν ίχνη του τοξικού χημικού, διοξίνης, στο αίμα του, η οποία «πιθανότατα» είχε τοποθετηθεί στο φαγητό του.

«Όταν έφτασα στο σπίτι και φίλησα τη γυναίκα μου, το πρώτο πράγμα που μου είπε ήταν ‘τα χείλη σου έχουν μια μεταλλική γεύση’. Στη συνέχεια πήγα στην Αυστρία και τη δεύτερη ή τρίτη ημέρα το σώμα μου άρχισε να πρήζεται. Το κεφάλι μου μεγάλωσε δραματικά και ο πόνος εξαπλώθηκε σε όλο το σώμα μου. Σύμφωνα με την έρευνα, το δηλητήριο είχε προστεθεί στο ρύζι στο δείπνο που είχα με τον επικεφαλής των υπηρεσιών ασφαλείας της Ουκρανίας», εξομολογείται ο Γιουστσένκο, το πρόσωπο του οποίου παραμορφώθηκε και μερικώς παρέλυσε από το περιστατικό.

Ερωτηθείς εάν πιστεύει πως ο Βλαντιμίρ Πούτιν ήταν υπεύθυνος για τη δηλητηρίαση, ο Γιουστσένκο ήταν συγκρατημένος: «Έχω μια απάντηση, αλλά δεν μπορώ να την εκστομίσω».

Ο πρώην πρόεδρος της Ουκρανίας, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη δηλητηρίαση του Σεργκέι Σκριπάλ και της κόρης του Γιούλια, τονίζοντας: «Νιώθω πόνο για το γεγονός ότι η Ευρώπη είναι τόσο τυφλή. Ότι οι ευρωπαϊκές χώρες είναι τόσο εχθρικές η μία απέναντι στην άλλη και δείχνουν τόσο μικρή αλληλεγγύη όσον αφορά τις πολιτικές της Ρωσίας. Θα ήθελα αυτό που αποκαλούμε ‘Ενωμένη Ευρώπη’ να συνειδητοποιήσει τελικά ότι η μεγαλύτερη πρόκληση για τους πολίτες της είναι η μεσαιωνική πολιτική που επιδιώκει η Ρωσία στον 21ο αιώνα».

Παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει 14 χρόνια από τη δηλητηρίαση του Γιουστσένκο, ο φάκελος της υπόθεσης παραμένει ανοιχτός…\

Δείτε φωτογραφίες του Γιουστσένκο μετά τη μυστηριώδη αρρώστια του και το βίντεο - εξομολόγηση: