Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Σκληρό βίντεο: Σκύλος τρομοκρατούσε κροκόδειλο για 10 χρόνια ώσπου έγινε αυτό που… φαντάζεστε!

Newsbomb

Σε… αξιοθέατο για πολλούς τουρίστες που επισκέπτονταν την Αυστραλία είχε εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια ένα μικρόσωμο τεριέ, το οποίο είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος ενός… κροκόδειλου!

Για περισσότερο από μία δεκαετία, η Pippa δεν άφηνε σε… χλωρό κλαρί την Casey, έναν κροκόδειλο του αλμυρού νερού, καθώς την «τραμπούκιζε» κάθε φορά που έκανε την εμφάνισή της έξω από το νερό, στις όχθες του ποταμού Adelaide.

Οι τουρίστες που επισκέπτονταν το μέρος έμεναν με το στόμα ανοιχτό, βλέποντας το ατρόμητο σκυλάκι να βάζει στη… θέση του (για την ακρίβεια, πίσω στο νερό) το τρομακτικό ερπετό, ώσπου τελικά – και με αρκετή καθυστέρηση – μίλησε ο σκληρότερος από τους άγραφους νόμους της άγριας φύσης.

Έπειτα από 10 χρόνια λοιπόν, ο κροκόδειλος πήρε την εκδίκησή του, παγώνοντας το αίμα δεκάδων τουριστών, αφού άρπαξε την Pippa και την έσυρε μέσα στον ποταμό…

«Ήταν κάτι που είχε μεγάλη πιθανότητα να συμβεί κάποια στιγμή», παραδέχτηκε το αφεντικό της Pippa, ο 66χρονος Hansen, τονίζοντας ότι το αγαπημένο του τετράποδο πλησίασε επικίνδυνα το κεφάλι του κροκόδειλου αντί για την ουρά του, όπως έκανε συνήθως.

Ο Hansen δεν έκρυψε πάντως ότι αυτό ήταν ένα «πραγματικά θλιβερό» γεγονός, ωστόσο δεν μπορεί να κατηγορήσει την Casey γιατί «έκανε ό,τι θα έκανε κάθε κροκόδειλος» που νιώθει απειλή.

Αξίζει πάντως τέλος να σημειωθεί πως ο 66χρονος Αυστραλός έχει γίνει ο στόχος θύελλας επικριτικών σχολίων, καθώς πολλοί τον κατηγορούν για ανευθυνότητα και ότι δεν προστάτευε όσο έπρεπε το κατοικίδιό του.

Ο ίδιος απαντά με το κυνικό πως «έτσι είναι η φύση» και δεν ήθελε να πάει κόντρα σ' αυτήν…