Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτος Κιμ: Φοβήθηκε μήπως τον δηλητηριάσουν με το… στυλό και δείτε τι επικό έκανε! (video)

Newsbomb

Μαθήματα για το πώς θα αποφύγεις να δεις τα… ραδίκια ανάποδα από «δηλητηριασμένο» στυλό, παρέδωσε ο Κιμ Γιονγκ Ουν, στο πλαίσιο της ιστορικής συνάντησής του με τον Ντόναλντ Τραμπ στη Σιγκαπούρη.

Γιατί μπορεί ο δαιμόνιος Βορειοκορεάτης ηγέτης να τα είχε σκεφθεί όλα, ξέχασε ωστόσο μια μικρή μεν, τεράστιας σημασίας δε, λεπτομέρεια που θα τον έκανε βούκινο!

Πως εκείνη τη ριμάδα… στιγμή των υπογραφών, τα φλας θα έπαιρναν φωτιά και οι κάμερες θα δούλευαν στο φουλ. Kαι οι στενοί συνεργάτες του που προσέχουν για να… τον έχουν δεν ήταν μαλιστά καν διακριτικοί.

Γιατί μπορεί να τα… είπε σε καλό κλίμα με τον Τραμπ, ωστόσο «δεν θα τον εμπιστευτούμε κιόλας από το πρώτο ραντεβού», σκέφτηκε και είπε να πάρει τα μέτρα του. Μέτρα για τα οποία βέβαια είχε προνοήσει!

Όχι μόνο λοιπόν δόθηκε η εντολή σε κάποιον από τη συνοδεία του να φορέσει τα λευκά του γάντια και να καθαρίσει, προφανώς με κάποιον παράγοντα εξουδετέρωσης, το στυλό για τις υπογραφές που κάποιος τυχαίος είχε αφήσει (γι΄ αυτόν, χωρίς αυτόν) αλλά για να έχει το κεφάλι του ήσυχο, και κυρίως… σώο για να φιλοξενήσει το εντυπωσιακό κούρεμά του, ο Κιμ υπέγραψε με δικό του στυλό (που πιθανότατα έφερε από τη Βόρεια Κορέα) την ιστορικής σημασίας συμφωνία με τον Αμερικανό πρόεδρο.

Και του τον... πάσαρε μάλιστα – και πάλι όχι και τόσο διακριτικά – η αδερφή του!

Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα πάντως, ο Κιμ Γιονγκ Ουν έχει κάθε λόγο να φοβάται μήπως... πάει από δηλητηριασμένο στυλό λόγω αντίστοιχων μυστηριωδών θανάτων στην οικογένειά του.

Επίσης ενδέχεται να έχει και άλλες φοβίες, όπως το να συλλέξουν DNA, το οποίο θα αποκαλύψει λεπτομέρειες της υγείας του!

Μην ξεχνάτε πως μιλάμε άλλωστε για τον άνθρωπο που σε κάθε ταξίδι παίρνει μαζί του την… τουαλέτα του για το λόγο που μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.