Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο ΣΟΚ: Μέλη συμμορίας τραβούν έξω από μαγαζί 15χρονο και τον μαχαιρώνουν μέχρι θανάτου

Newsbomb

Την κακή φήμη ορισμένων γειτονιών του, επιβεβαιώνει με τον πιο σκληρό τρόπο, ένα βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας με την άγρια δολοφονία ενός 15χρονου.

Οι εικόνες – «γροθιά» στο στομάχι προκαλούν σοκ και αποτροπιασμό, καθώς σε αυτό απαθανατίζονται τέσσερα άτομα να τραβούν με τη βία έξω από ένα μαγαζί τον Λεσάντρο Γκουζμάν-Φελίζ και στη συνέχεια τον μαχαιρώνουν ανηλεώς με μαχαίρια και ματσέτες μέχρι θανάτου.

Ο άτυχος 15χρονος, μετά την άγρια επίθεση που δέχεται, φαίνεται να σηκώνεται όρθιος και να προσπαθεί τρεκλίζοντας να ζητήσει βοήθεια από κάποιο διερχόμενο οδηγό, χωρίς τελικά να τα καταφέρει, αφού ξεψυχά στο δρόμο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Λεσάντρο δέχθηκε πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρια, ακόμα και στο λαιμό, ενώ παρά το γεγονός ότι είχε λευκό ποινικό μητρώο, γνώριζε τους δολοφόνους του, καθώς ανήκαν στην ίδια συμμορία.

«Ήταν ένα καλό παιδί. Έτρεξε σε ένα κατάστημα για να κρυφτεί γιατί πίστευε ότι εκεί θα ήταν ασφαλής. Τον τράβηξαν από εκεί σαν σκυλί και τον σκότωσαν», δήλωσε η αδερφή του ανήλικου, αδυνατώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.