Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Συντριβή Ethiopian Airlines: Τα μυστήρια και οι ανατριχιαστικές ομοιότητες με προηγούμενη τραγωδία

Newsbomb

Ethiopian Airlines | Ειδήσεις: Σοκαρισμένη είναι η διεθνής κοινότητα στον απόηχο του τραγικού αεροπορικού δυστυχήματος που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής (10/03/2019) στην Αιθιοπία, όταν αεροσκάφος της Ethiopian Airlines συνετρίβη λίγο μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο της Αντίς Αμπέμπα, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν συνολικά 157 άνθρωποι.

Αυτό ήταν το τρίτο, κατά σειρά, αεροπλάνο της συγκεκριμένης αεροπορικής εταιρείας που συντρίβεται τα τελευταία χρόνια.

Το 1996 πτήση της ίδιας εταιρείας που εκτελούσε ακριβώς το ίδιο δρομολόγιο, είχε καταληφθεί από αεροπειρατές, με τον έναν από τους κινητήρες να τίθεται εκτός λειτουργίας.

Το αεροσκάφος συνετρίβη τότε σε κοραλλιογενή ύφαλο στον Ινδικό Ωκεανό. Τραγικός απολογισμός: 123 νεκροί από τους συνολικά 175 επιβαίνοντες.

Το 2010 αεροσκάφος της Ethiopian Airlines, με προορισμό τη Βηρυτό, συντρίβεται στη Μεσόγειο Θάλασσα, με τους νεκρούς να ανέρχονται συνολικά σε 90.

Ωστόσο, εκείνο το στοιχείο που εγείρει προβληματισμούς είναι το γεγονός ότι το μοιραίο Boeing της Ethiopian Airlines, ήταν του ίδιου τύπου με εκείνο της Lion Air της Ινδονησίας, το οποίο στις 13 Οκτωβρίου είχε συντριβεί μόλις 13 λεπτά μετά την απογείωσή του από την Τζακάρτα, με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο 189 επιβατών.

Διαβάστε όλο το χρονικό της αεροπορικής τραγωδίας ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης:

Προσοχή: Έκτακτη ανακοίνωση της COSMOTE - Γιατί προειδοποιεί τους πελάτες της

Ασυγκράτητος ιερέας έκανε σεξ με 13 ενορίτισσές του - Ποια η αντίδραση της εκκλησίας;

Θλίψη: Πέθανε Ελληνίδα ηθοποιός (pics)