Θρήνος: Πέθανε σπουδαία Ελληνίδα ηθοποιός (pics)

Newsroom Newsroom

Θρήνος: Πέθανε σπουδαία Ελληνίδα ηθοποιός (pics)

Πέθανε την Παρασκευή (08/03) η ηθοποιός Ρένα Βουτσινά, η οποία τις τελευταίες μέρες νοσηλευόταν στην εντατική με βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο.

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο προκάλεσε ο θάνατος της ηθοποιού Ρένας Βουτσινά.

Η Ρένα μετά από μία εβδομάδα παραμονής στην εντατική από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο, κατέληξε την Παρασκευή κι «έφυγε» για την γειτονιά των αγγέλων. Από την πρώτη έως και την τελευταία στιγμή ήταν στο πλευρό της η πολυαγαπημένη της κόρη, Ναστάζια.

825d9196d1ab19c9e7a128221cca9e14.jpg
01
Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο προκάλεσε ο θάνατος της ηθοποιού Ρένας Βουτσινά.

Το βιογραφικό της

Η Ρένα Βουτσινά ήταν σύζυγος του Βάσου Αδριανού (1943-1999) με τον οποίο απέκτησε μια κόρη.

20 χρόνια πριν σοκ είχε προκαλέσει στον καλλιτεχνικό και όχι μόνο χώρο, η πτώση του συζύγου της, Βάσου Ανδριανού από την βεράντα του σπιτιού τους, ενώ μέσα βρισκόταν εκείνη μαζί με την κόρη τους.

Φιλμογραφία

Από τα Ιεροσόλυμα με αγάπη (1967)[Έλενα]
Ανοιχτή επιστολή (1968)
Της ζήλειας τα καμώματα (1971)
Ο Φαφλατάς (1971)
Αγάπη μου παλιόγρια (1972)
Τι 30… τι 40… τι 50… (1972) [Στέλλα]
Υποψήφιοι βουλευτές και βουλευτίνες (1980)

Taxisnet - «Καμπανάκι» από το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης: Αλλάξτε κωδικούς

16:46

Παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη η παραλαβή υγειονομικού υλικού έπειτα από δωρεά του Ιδρύματος Ωνάση

16:45

O κορονοϊός στον κόσμο: Αρνητικό ρεκόρ στην Ισπανία, συναγερμός στις ΗΠΑ, ελπίδα στην Ιταλία

16:40

Δώρο Πάσχα 2020: Δες εδώ αν θα το πάρεις μέχρι τη Μ. Τετάρτη ή το καλοκαίρι

16:40

Χρύσπα: Μένει σπίτι και περιγράφει πώς περνάει τις ώρες με τον άντρα της (video)

16:34

Κορονοϊός: Υψηλή παραβατικότητα στο μέτρο περιορισμού της κυκλοφορίας από τους Κερκυραίους

16:32

Μανώλης Γλέζος: Πώς «αποχαιρέτησαν» τον ιστορικό αγωνιστή της Αριστεράς στην Βουλή

16:25

ΟΛΥΜΠΟΣ: Δωρεά 20 πλήρως εξοπλισμένων ΜΕΘ και ιατρικό φαρμακευτικό υλικό ύψους 1 εκατ. ευρώ

16:22

14 έξυπνα hacks για να φτάσεις την φωτογραφία του φαγητού σου στο Instagram σε άλλο level

16:20

Συνέχισε τις σπουδές σου στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

16:14

Το είδαμε και αυτό: Δείτε τι έκανε για να γλιτώσει την καραντίνα!

16:10

Fortune Cookie: Η «προφητεία» σου για σήμερα 31/03

16:10
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
DPG NETWORK
ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2020 Newsbomb.gr - All rights reserved