Θρήνος: Πέθανε σπουδαία Ελληνίδα ηθοποιός (pics)

Newsbomb

Θρήνος: Πέθανε σπουδαία Ελληνίδα ηθοποιός (pics)

Πέθανε την Παρασκευή (08/03) η ηθοποιός Ρένα Βουτσινά, η οποία τις τελευταίες μέρες νοσηλευόταν στην εντατική με βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο.

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο προκάλεσε ο θάνατος της ηθοποιού Ρένας Βουτσινά.

Η Ρένα μετά από μία εβδομάδα παραμονής στην εντατική από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο, κατέληξε την Παρασκευή κι «έφυγε» για την γειτονιά των αγγέλων. Από την πρώτη έως και την τελευταία στιγμή ήταν στο πλευρό της η πολυαγαπημένη της κόρη, Ναστάζια.

825d9196d1ab19c9e7a128221cca9e14.jpg
01
Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο προκάλεσε ο θάνατος της ηθοποιού Ρένας Βουτσινά.

Το βιογραφικό της

Η Ρένα Βουτσινά ήταν σύζυγος του Βάσου Αδριανού (1943-1999) με τον οποίο απέκτησε μια κόρη.

20 χρόνια πριν σοκ είχε προκαλέσει στον καλλιτεχνικό και όχι μόνο χώρο, η πτώση του συζύγου της, Βάσου Ανδριανού από την βεράντα του σπιτιού τους, ενώ μέσα βρισκόταν εκείνη μαζί με την κόρη τους.

Φιλμογραφία

Από τα Ιεροσόλυμα με αγάπη (1967)[Έλενα]
Ανοιχτή επιστολή (1968)
Της ζήλειας τα καμώματα (1971)
Ο Φαφλατάς (1971)
Αγάπη μου παλιόγρια (1972)
Τι 30… τι 40… τι 50… (1972) [Στέλλα]
Υποψήφιοι βουλευτές και βουλευτίνες (1980)

Ό,τι συμβαίνει, σκάει και στο Instagram! Ακολούθησέ μας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved