Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Παράνοια: Μαχαίρωσε τον «έρωτα» της και μετά τον παρακαλούσε να μην πεθάνει (ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ)

Newsbomb

Σοκ έχει προκαλέσει στο Μεξικό το βίντεο στο οποίο αποτυπώνεται η στιγμή που μια γυναίκα ικετεύει τον φίλο της να μην πεθάνει, αφού νωρίτερα τον είχε μαχαιρώσει η ίδια.

Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια ενός καβγά μεταξύ του ζευγαριού έξω από το ξενοδοχείο La Cascada στην πόλη του Μεξικό. Στο βίντεο, το οποίο καταγράφηκε από περαστικό, ο Erick Omar βρίσκεται με τα γόνατα του στο έδαφος καθώς προσπαθεί με τα χέρια του να σταματήσει την αιμορραγία στο στομάχι του, καθώς η φίλη του, Sonia Amayrani Nunez Aguila, τον αγκαλιάζει και τον φιλάει.

Η Sonia, 22 ετών, ακούγεται να λέει στο βίντεο: «Με χτύπησε και προσπάθησε να με σκοτώσει», πριν στραφεί προς τον Erick λέγοντας: «Πες τους την αλήθεια». Λίγο αργότερα η ίδια κλαίγοντας θα του πει: «Συγχώρεσε με αγάπη μου, σε παρακαλώ μην πεθάνεις».

Καθώς ο 29χρονος καταβάλει προσπάθεια να μη χάσει τις αισθήσεις του απαντά στις κατηγορίες της συντρόφου του και ζητά βοήθεια από τους παρευρισκόμενους φωνάζοντας: «θέλει να με σκοτώσει». Η γυναίκα με τρεμάμενη φωνή απαντά: «Δεν πρόκειται να σε σκοτώσω γιατί σε αγαπώ». Δεν θα το έκανα ποτέ σε εσένα, αλλά δεν έχεις ιδέα τι μου έκανες», παίρνοντας όμως τη απάντηση από τον τραυματισμένο φίλο της: «Ο Θεός είναι μάρτυρας μου».

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, αστυνομικοί που κατέφθασαν στο σημείο αρνήθηκαν να μεταφέρουν το θύμα στο πλησιέστερο νοσοκομείο με την αιτιολογία ότι το περιπολικό τους δεν είχε αρκετή βενζίνη. Το ασθενοφόρο που κλήθηκε, παρότι έφτασε τουλάχιστον μία ώρα αργότερα, κατάφερε να μεταφέρει εγκαίρως τον τραυματία, ο οποίος έπειτα από χειρουργική επέμβαση, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Η σύντροφος του συνελήφθη και αναμένει την απαγγελία κατηγοριών, σύμφωνα με τη βρετανική Sun.

Τα κίνητρα για την επίθεση δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.