Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Συγκλονιστικό βίντεο: Μπαίνει στο φλεγόμενο αεροπλάνο για να σώσει τον πιλότο!

Newsbomb

Βίντεο ντοκουμέντο από την αεροπορική τραγωδία στη Μόσχα καταγράφει τη στιγμή που ο συγκυβερνήτης που μόλις είχε εγκαταλείψει το φλεγόμενο αεροσκάφος επιστρέφει στο Sukhoi Superjet-100 μέσω της φουσκωτής ράμπας για να σώσει τον κυβερνήτη.

Ο Maxim Kuznetsov διακρίνεται να εγκαταλείπει το κόκπιτ λίγες στιγμές αφότου το μοιραίο αεροπλάνο τυλίχθηκε στις φλόγες μετά την αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Σερεμέτιεβο της Μόσχας την περασμένη Κυριακή.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες, μέχρι στιγμής αναφορές, ο συγκυβερνήτης επιχείρησε να σώσει τον κυβερνήτη του αεροσκάφους Denis Evdokimov. Βάσει δηλώσεων του πιλότου, ο συγκυβερνήτης βγήκε πρώτος από το αεροπλάνο.

Κατά την εφημερίδα της Μόσχας Moskovsky Komsomolets, ο συγκυβερνήτης διέσωσε έναν επιβάτη, καθώς και σημαντικά έγγραφα που αφορούσαν την πτήση.

Σημειώνεται ότι στους 41 ανέρχονται οι νεκροί από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο αεροσκάφος της εταιρείας Aeroflot. Οι 37 από τους 78 επιβάτες και μέλη του πληρώματος που επέβαιναν στο Sukhoi Superjet 100 διασώθηκαν.

Μολονότι οι ακριβείς συνθήκες της τραγωδίας δεν είναι ακόμη γνωστές, επιβάτες ανέφεραν στα ρωσικά μέσα ενημέρωσης πως το Soukhoi Superjet 100 επλήγη από κεραυνό λίγο μετά την απογείωσή του.

«Ναι, αυτό συνέβη. Τουλάχιστον είδα μια λευκή λάμψη», είπε ένας από τους επιζήσαντες επιβάτες, ο Ντμίτρι Χλεμπούσκιν, σύμφωνα με το δημόσιο πρακτορείο ειδήσεων Ria Novosti.

Δείτε το βίντεο.