Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Ίμβρος: Μυστήριο γύρω από τη δολοφονία του 86χρονου Έλληνα στο Ευλάμπιο

Newsbomb

Σοκ έχει προκαλέσει στους ομογενείς της Ίμβρου, και όχι μόνο, η δολοφονία ενός 86χρονου Έλληνα, μέσα στο σπίτι του στο Ευλάμπιο της Ίμβρου.

Ο 86χρονος Ζαφείρης Πυγνάρης βρέθηκε στο σπίτι του τη Δευτέρα (13/05/2019). Ο άτυχος ηλικιωμένος βρέθηκε δεμένος χειροπόδαρα μέσα στο σπίτι του από τον άνθρωπο που του πήγαινε φαγητό καθώς ο ίδιος ζούσε μόνος του και απομονωμένος.

Ο 26χρονος, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, βρέθηκε με δεμένα χέρια και πόδια πάνω στο κρεβάτι του, ναι μεν χτυπημένος, όχι ωστόσο κακοποιημένος. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι τοίχοι εξωτερικά του σπιτιού που καθώς και το χωράφι που το περιβάλλει βρέθηκαν καμένα.

Το πτώμα του άτυχου ηλικιωμένου μεταφέρθηκε στην Προύσα όπου θα διενεργηθεί νεκροψία, τα αποτελέσματα της οποίας θα «βγουν» προς το τέλος της εβδομάδας.

Η κινητοποίηση των τουρκικών Αρχών ήταν άμεση και αποτελεσματική καθώς έχει ήδη συλληφθεί ένα άτομο, ενώ αναζητούνται τρία ακόμα. Από τον τρόπο που διαπράχθηκε το έγκλημα, φαίνεται πως το κίνητρο ήταν η ληστεία. Μάλιστα, οι πρώτες υποψίες στρέφονται σε Ρομά, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται και άτομο του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος που να ήθελε να τον ληστέψει.

Ο 86χρονος ζούσε μοναχικά και απομονωμένος εκτός του χωριού και χωρίς ρεύμα παρόλο που είχε μεγάλη περιουσία. Ο ηλικιωμένος δεν είχε πολλούς συγγενείς παρά μόνο μία ανιψιά που μένει στην Αθήνα.

Η μόνη επαφή του ηλικιωμένου άνδρα με τον έξω κόσμο ήταν με το μανάβη, που του πήγαινε κάθε μεσημέρι φαγητό. Χθες (13/5) ωστόσο ο μανάβης δεν κατάφερε λόγω δουλειάς να πάει και έστειλε κάποιον άλλον, ο οποίος και βρήκε νεκρό τον άτυχο άντρα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

«Βόμβα» Τσελέντη για τους σεισμούς στην Ηλεία