Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Τι λέει ο Ελληνοαμερικανός εκατομμυριούχος που κατηγορείται για την εξαφάνιση της συζύγου του

Βασιλική Δελημήτρου Βασιλική Δελημήτρου

Σπάει τη σιωπή του για πρώτη φορά ο ομογενής επιχειρηματίας Φώτης Ντούλος που κατηγορείται για την εξαφάνιση της εν διαστάσει συζύγου του και μητέρας των πέντε παιδιών τους.

«Θέλω να φανερωθεί η αλήθεια», λέει ο Φώτης Ντούλος στην κάμερα του αμερικανικού δικτύου NBC. «Ξέρω τι έχω κάνει και τι δεν έχω κάνει. Πρέπει λοιπόν να μείνω και να παλέψω για να αποκαλυφθεί η αλήθεια», λέει ο 51χρονος επιχειρηματίας που κατηγορείται για την εξαφάνιση της εν διαστάσει συζύγου του.

Πριν από ένα μήνα ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας είχε συληθεί μαζί με την νυν σύντροφό του για παραποίηση και απόκρυψη αποδεικτικών στοιχείων. Σύμφωνα με το ένταλμα σύλληψης, ο 51χρονος μαζί με την 44χρονη καταγράφηκαν να κάνουν στάσεις σε δεκάδες κάδους απορριμμάτων της περιοχής, στους οποίους η Αστυνομία ανακάλυψε τσάντες γεμάτες με αιματοβαμμένα πανιά και είδη καθαρισμού. Το αίμα, σύμφωνα με τους ιατροδικαστές, ανήκει στην εξαφανισμένη γυναίκα.

Το ζευγάρι, από την πλευρά του, δηλώνει αθώο.

«Μπορεί να είχαμε τις διαφωνίες μας με την Jennifer -σε πολλούς ανθρώπους συμβαίνει κατά την διάρκεια ενός γάμου- και δεν τα καταφέραμε. Αυτό δε σημαίνει ότι ήθελα να πάθει κακό», λέει ο 51χρονος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΝBC, η Jennifer κατηγορούσε τον σύζυγό της ότι την απατούσε, την κακομεταχειριζόταν και την απειλούσε ότι θα της έπαιρνε τα παιδιά και θα έρχονταν στην Ελλάδα.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες από τους κατηγορούμενους:

Στα «μαχαίρια» το ζευγάρι

Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, είχαν βγει τα... μαχαίρια για τους όρους του διαζυγίου και την κηδεμονία των παιδιών. Στα δικαστικά έγγραφα η συγγραφέας Τζένιφερ Ντούλος, 50 ετών κατηγορεί μεταξύ άλλων τον Ελληνοαμερικανό εκατομμυριούχο ότι την απειλούσε πως θα απήγαγε τα παιδιά και θα τα έπαιρνε μαζί του στην Ελλάδα.

«Φοβάμαι τον σύζυγό μου», αναφέρει η Τζένιφερ στα δικαστικά έγγραφα. «Ξέρω πως καταθέτοντας αίτηση διαζυγίου θα τον εξαγριώσω. Ξέρω ότι θα με εκδικηθεί, προσπαθώντας να με βλάψει με κάποιο τρόπο».

Σύμφωνα με δημοσίευμα των «New York Times», η 50χρονη Τζένιφερ Ντούλου άφησε τα πέντε παιδιά της στο σχολείο. Έφυγε από το σπίτι της στο Νιου Καναάν του Κονέκτικατ -στο οποίο η ίδια και η οικογένειά της είχαν μετακομίσει κατά τη διάρκεια της διαμάχης με τον ομογενή σύζυγό της αναφορικά με το διαζύγιό τους- και οδήγησε λιγότερο από ένα μίλι προς το ιδιωτικό σχολείο των παιδιών της. Έκτοτε, αγνοείται.

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019και τα Αποτελέσματα Εκλογών 2019 της 7ης Ιουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τις Εκλογές 2019

Μάθε ΕΔΩ πού ψηφίζεις στις Εκλογές 2019

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τα Exit Polls 2019