ΚΟΣΜΟΣ

Η.Π.Α.: Θρίλερ με την εξαφάνιση της συζύγου του Ελληνοαμερικανού εκατομμυριούχου (pics&vids)

Η.Π.Α.: Θρίλερ με την εξαφάνιση της συζύγου του Ελληνοαμερικανού εκατομμυριούχου (pics&vids)
ASSOCIATED PRESS

Χειροπέδες στον 51χρονο Ελληνοαμερικανό Φώτη Ντούλος και τη νέα του σύντροφο, τη 44χρονη Μισέλ Τροκόνις.

Ενώ οι αστυνομικοί κάνουν φύλλο και φτερό την περιοχή όπου εθεάθη τελευταία προκειμένου να βρουν την 50χρονη, ο εν διαστάσει σύζυγός της και η νέα του σύντροφος έχουν ήδη συλληφθεί. «Κατηγορούνται για παραποίηση ή κατασκευή αποδεικτικών στοιχείων και παρακώλυση της δικαιοσύνης» σύμφωνα με την αστυνομία.

Δείτε τους κατηγορούμενους:

Ο ίδιος ο Ντούλος αρνείται ότι ήταν κίνδυνος για την εν διαστάσει σύζυγό του και τα πέντε παιδιά τους, ηλικίας 8 έως 13 ετών, τα οποία τώρα βρίσκονται στη Νέα Υόρκη με τη γιαγιά τους και υπό αστυνομική προστασία.

Εγκληματολόγοι και αστυνομικές δυνάμεις ερευνούν εξονυχιστικά μια μικρή λίμνη στο Κονέκτικατ ενώ εκπαιδευμένα σκυλιά μυρίζουν σπίτια, γειτονιές και κάδους απορριμμάτων αναζητώντας τη γυναίκα, η οποία έχει εξαφανιστεί εδώ και δέκα μέρες.

Τα νέα στοιχεία

Εν τω μεταξύ, συνοδεία αστυνομικών παρουσιάστηκαν χθες Δευτέρα (03/06) στο Ανώτερο Δικαστήριο του Νόργουοκ ο ομογενής Φώτης Ντούλος (Fotis Dulos) και η σύντροφός του, Μισέλ Τροκόνη (Michelle Troconis), προκειμένου να καταθέσουν για την υπόθεση εξαφάνισης τής εν διαστάσει συζύγου του, Τζένιφερ Ντούλου (Jennifer Dulos).

Και οι δύο θα παραμείνουν υπό κράτηση με εγγύηση 500.000 δολαρίων και θα παρουσιαστούν εκ νέου στο δικαστήριο στις 11 Ιουνίου.

Στο μεταξύ η Αστυνομία του Κονέκτικατ ανέφερε ότι βρέθηκε αίμα της Τζένιφερ Ντούλου, σε αντικείμενα που βρέθηκαν σε διάφορες τοποθεσίες, αλλά και στην οικία της.

Στα «μαχαίρια» το ζευγάρι

Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, είχαν βγει τα... μαχαίρια για τους όρους του διαζυγίου και την κηδεμονία των παιδιών. Στα δικαστικά έγγραφα η συγγραφέας Τζένιφερ Ντούλος, 50 ετών κατηγορεί μεταξύ άλλων τον Ελληνοαμερικανό εκατομμυριούχο ότι την απειλούσε πως θα απήγαγε τα παιδιά και θα τα έπαιρνε μαζί του στην Ελλάδα.

«Φοβάμαι τον σύζυγό μου, αναφέρει η Τζένιφερ στα δικαστικά έγγραφα. «Ξέρω πως καταθέτοντας αίτηση διαζυγίου θα τον εξαγριώσω. Ξέρω ότι θα με εκδικηθεί, προσπαθώντας να με βλάψει με κάποιο τρόπο».

Την περασμένη Παρασκευή, όπως και πολλές φορές στο παρελθόν, η 50χρονη Τζένιφερ Ντούλου άφησε τα πέντε παιδιά της στο σχολείο, ανέφερε σε δημοσίευμά της η «New York Times». Έφυγε από το σπίτι της στο Νιου Καναάν του Κονέκτικατ -στο οποίο η ίδια και η οικογένειά της είχαν μετακομίσει κατά τη διάρκεια της διαμάχης με τον ομογενή σύζυγό της αναφορικά με το διαζύγιό τους- και οδήγησε λιγότερο από ένα μίλι προς το ιδιωτικό σχολείο των παιδιών της. Έκτοτε, αγνοείται.

Διαβάστε επίσης:

Ανείπωτη θλίψη: Πέθανε η 15χρονη κόρη γνωστού Έλληνα ποδοσφαιριστή

Γιώργος Ξενίδης: Σπαραγμός στην κηδεία του ποδοσφαιριστή - Συντεριμμένοι οι πρώην συμπαίκτες του

Σχετικές ειδήσεις