ΚΥΠΡΟΣ

Πανικός στην Κύπρο: Ελεύθερος σκοπευτής σκόρπισε τον τρόμο

Πανικός στην Κύπρο: Ελεύθερος σκοπευτής σκόρπισε τον τρόμο
politis.com.cy

Τον τρόμο σκόρπισε στην Λεμεσό της Κύπρου ελεύθερος σκοπευτής. 

Σύμφωνα με το politis.com.cy, άγνωστος σκοπευτής πυροβολούσε από το ύψος του δρόμου, με αεροβόλο περαστικούς. Το πρωτοφανές περιστατικό εκτυλίχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (26/7) στον Εναέριο στην Λεμεσό και είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν δυο νεαροί.

Στο στόχαστρό του βρέθηκαν ίσως σκόπιμα μόνο μοτοσικλετιστές ή συνεπιβάτες τους, τους οποίους όπως φαίνεται δεν ήθελε να τραυματίσει σοβαρά. Ο δράστης ο οποίος παραμένει άφαντός, πυροβόλησε και τραυμάτισε στο αριστερό πόδι κοπέλα που επέβαινε ως συνεπιβάτης σε μοτοποδήλατο, ενώ λίγη ώρα αργότερα μία βολή, προφανώς από το ίδιο άτομο, τραυμάτισε νεαρό μοτοσικλετιστή στο αριστερό χέρι.

Οι τραυματίες δεν είχαν αντιληφθεί αρχικά από τι χτυπήθηκαν, οι γιατροί του νοσοκομείου, όμως, όπου μεταφέρθηκαν εντόπισαν τις σφαίρες του αεροβόλου όπλου.

Συγκεκριμένα, στις 3 τα μεσάνυχτα νεαρός μοτοσικλετιστής μετέβη στο νοσοκομείο Λεμεσού με τραύμα από σφαιρίδιο στο πόδι. Όπως διαπιστώθηκε το τραύμα είχε προκληθεί από σκάγια αεροβόλου πιστολιού.

Όπως ανέφερε ο νεαρός, ενώ οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στην περιοχή του Εναερίου ένιωσε πόνο στο πόδι και διαπίστωσε ότι είχε τραυματιστεί άγνωστο πως.

Λίγη ώρα αργότερα νεαρή κοπέλα η οποία ήταν συνοδηγός σε μοτοσικλέτα διακομίστηκε στο νοσοκομείο φέροντας παρόμοιο τραύμα σε άλλο μέρος του σώματος της. Όπως ανέφερε η νεαρή ενώ επέβαινε μοτοσικλέτας που οδηγούσε φιλικό της πρόσωπο, στην ίδια περιοχή, ένιωσε πόνο και διαπίστωσε ότι είχε τραυματιστεί.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο νοσοκομείο και έλαβαν κατάθεση από τους τραυματίες, ενώ αμέσως μετά ξεκίνησαν έρευνες στην περιοχή. Μεταξύ άλλων εξετάζονται τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης υποστατικών στον Εναέριο, με σκοπό τον εντοπισμό του δράστη, ο οποίος μέχρι στιγμής παραμένει άφαντος.

Διαβάστε επίσης:

Καύσωνας - «κόλαση»: Μετεωρολογική βόμβα κατευθύνεται στη Γροιλανδία – Κίνδυνος να λιώσουν οι πάγοι

Απίστευτο: Δείτε τι έκανε ιδιοκτήτης βίλας στην Κηφισιά!