ΚΥΠΡΟΣ

Κύπρος - Νεκρό ζευγάρι: Το αποχαιρετιστήριο σημείωμα και το κυνηγετικό όπλο

Κύπρος - Νεκρό ζευγάρι: Το αποχαιρετιστήριο σημείωμα και το κυνηγετικό όπλο

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές Αρχές της Κύπρου μετά τον εντοπισμό δύο πτωμάτων μέσα σε σπίτι.

Η Αστυνομία έκανε φύλλο και φτερό το σπίτι στην περιοχή της Λακατάμιας στη Λευκωσία, όπου εντοπίστηκαν τα πτώματα ενός άνδρα 56 ετών και μιας γυναίκας 44 ετών. Παράλληλα, συγκεντρώνει μαρτυρίες και στοιχεία για το τι μπορεί να συνέβη, με το ενδεχόμενο της δολοφονίας και αυτοχειρίας να φαντάζει πιο πιθανό.

Μεταξύ των στοιχείων που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί είναι κι ένα αποχαιρετιστήριο σημείωμα του άνδρα, στο οποίο σύμφωνα με πληροφορίες του reporter.com.cy, φαίνεται πως ο 56χρονος, είχε σκοπό να θέσει τέρμα στη ζωή του.

Όπως προκύπτει από τις προκαταρκτικές έρευνες, ο άνδρας φέρει τραύμα από κυνηγετικό όπλο στο στήθος, ενώ η γυναίκα φέρει τραύμα στον λαιμό.

Δίπλα από τη γυναίκα εντοπίστηκε κυνηγετικό όπλο το οποίο φαίνεται να ανήκει στον άνδρα, ενώ από τραύμα που έφερε η γυναίκα στο χέρι, φαίνεται πως χρησιμοποίησε και αυτή το κυνηγετικό όπλο.

Όπως δήλωσε χθες βράδυ ο βοηθός Αρχηγός Αστυνομίας, Δημήτρης Δημητρίου, διερευνάται υπόθεση φόνου και αυτοχειρίας, ωστόσο παραμένει άγνωστο ποιος σκότωσε ποιον και στη συνέχεια έθεσε τέρμα στη ζωή του, με το σενάριο η γυναίκα να σκότωσε τον άνδρα να παραμένει ανοικτό.

Περαιτέρω φως στην υπόθεση, θα ρίξει η νεκροτομή που θα διενεργηθεί από τους ιατροδικαστές.

Υπενθυμίζεται ότι, αργά το βράδυ της Δευτέρας (29/06), η Αστυνομία εντόπισε δύο πτώματα ενός άνδρα και μιας γυναίκας σε απόσταση περίπου δύο μέτρων το ένα από το άλλο σε σπίτι στην περιοχή της Λακατάμιας στη Λευκωσία.

Τα θύματα, σύμφωνα με πληροφορίες, διατηρούσαν δεσμό τα τελευταία χρόνια, αλλά πριν από λίγο καιρό ήρθαν σε διάσταση. Τον 56χρονο άντρα και την 44χρονη γυναίκα αναζητούσαν συγγενείς τους, χωρίς ωστόσο εκείνοι να απαντούν σε τηλεφωνικές κλήσεις. Τελικά, συγγενής της γυναίκας μετέβη στο σπίτι, έσπασε τη μπαλκονόπορτα και μπήκε στο εσωτερικό της οικίας, όπου βρήκε και τους δύο νεκρούς.

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Παγκόσμια ανησυχία: Εντοπίστηκε νέο είδος γρίπης στην Κίνα - Φόβοι για νέα πανδημία