ΚΥΠΡΟΣ

Κύπρος: Στο σκαμνί ο πατέρας που κόντεψε να σκοτώσει τον γιο του

Κύπρος: Στο σκαμνί ο πατέρας που κόντεψε να σκοτώσει τον γιο του
O 45χρονος γιος φέρει σοβαρά τραύματα στο χέρι
ALPHA CYPRUS

Σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που θα συνεδριάσει στη Λάρνακα στις 30 Ιουνίου, παραπέμφθηκε ο 69χρονος, ο οποίος στις 26 Μαΐου πυροβόλησε και τραυμάτισε το γιο του στο σπίτι τους στα Πυργά.

Το διάταγμα του παρ’ ολίγον παιδοκτόνου, έληξε σήμερα και η Αστυνομία το οδήγησε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, ενώπιον του οποίου αναφέρθηκε ότι ο 45χρονος γιος του, που φέρει σοβαρά τραύματα στο χέρι, δεν έχει καμιά απαίτηση από τον πατέρα του και δεν επιθυμεί να παραμείνει υπό κράτηση.

Ως εκ τούτου, το Δικαστήριο διέταξε όπως παραμείνει υπό κράτηση μέχρι τις 6 Ιουνίου, οπόταν θα εκδώσει απόφαση για το κατά πόσον θα συνεχίσει να κρατείται. Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της 26ης Μαΐου ο 69χρονος λογομάχησε με τον 45χρονο γιο του στην αυλή του σπιτιού τους, για οικονομικά ζητήματα.

Έπειτα άρπαξε κυνηγετικό όπλο και τον πυροβόλησε δύο φορές στον ώμο. Ο δεύτερος του γιος, είδε τον πατέρα του να γεμίζει το όπλο και τότε τον κτύπησε στο κεφάλι με φτυάρι και τον αφόπλισε. Ακολούθως ο 69χρονος, μετέβη στον Αστυνομικό Σταθμό Κοφίνου, όπου ομολόγησε, πως πυροβόλησε το γιο του και πως ήθελε να πυροβολήσει και τη γυναίκα του που βρισκόταν στην κουζίνα.