ΚΥΠΡΟΣ

Κύπρος - Μητέρα δολοφονημένου Εθνοφρουρού: Δεν υπάρχει Δικαιοσύνη – Να αποδοθούν ευθύνες

Κύπρος - Μητέρα δολοφονημένου Εθνοφρουρού: Δεν υπάρχει Δικαιοσύνη – Να αποδοθούν ευθύνες
Η μητέρα του ανέφερε ότι δεν είναι καθόλου ενήμερη για το πόρισμα και ότι κανείς δεν ενημέρωσε ούτε και τον δικηγόρο της
ΣΙΓΜΑ

Δεκαεφτά χρόνια μετά το θάνατο του Εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου, ακόμη αναζητούνται απαντήσεις αλλά και το τι ακριβώς συνέβη και κυρίως ποιοι κρύβονται πίσω από τη δολοφονία του - Το πόρισμα αναμένεται να παραδοθεί στον Γενικό Εισαγγελέα.

Μιλώντας στο SigmaLive η μητέρα του Θανάση, Αντριάνα Νικολάου εξέφρασε την απογοήτευση της για τα όσα γράφονται σχετικά με το πόρισμα.

Συγκεκριμένα η κυρία Αντριάνα ανέφερε ότι δεν είναι καθόλου ενήμερη για το πόρισμα και ότι κανείς δεν ενημέρωσε ούτε την ίδια αλλά ούτε και τον δικηγόρο της.

Συμπλήρωσε ότι ευθύνες πρέπει να αποδοθούν σε αυτούς που πρέπει. «Αν δεν έφτασαν εκεί που έπρεπε, δηλαδή σε αυτούς που έδιναν τις διαταγές τότε για μένα δεν υπάρχει δικαιοσύνη», σημείωσε.

Απογοητευμένη από τις εξελίξεις σχετικά με τη δολοφονία του γιού της η κυρία Αντριάνα συμπλήρωσε ότι «έπρεπε να αγωνιστώ 17 χρόνια και να ξεθάψω το παιδί μου για να τους αποδείξω ότι ήταν δολοφονία; Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στο γεφύρι ο γιος μου τους έλεγα δολοφονήθηκε και τον έφεραν δαμέ».