ΚΥΠΡΟΣ

Αναστασιάδης: Στους εορτασμούς για την 62η επέτειο ανακήρυξης της Κυπριακής Δημοκρατίας

Αναστασιάδης: Στους εορτασμούς για την 62η επέτειο ανακήρυξης της Κυπριακής Δημοκρατίας
Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας θα δεχθεί τον χαιρετισμό της στην παρουσία πολιτειακών αξιωματούχων
ALPHA CYPRUS

Κύπρος - Όλες οι ειδήσεις: O Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, θα παραστεί την 1η Οκτωβρίου, στους εορτασμούς για την 62η επέτειο ανακήρυξης της Κυπριακής Δημοκρατίας, σύμφωνα με γραπτή δήλωση του Ανδρέα Ιωσήφ, Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου.

Όπως αναφέρεται, στις 9:30 το πρωί ο Πρόεδρος συνοδευόμενος από τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου θα μεταβεί στα φυλακισμένα μνήματα και θα καταθέσει στεφάνι. Ακολούθως, στις 10:15 θα παραστεί στο τρισάγιο και θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο Αντιστασιακών, στο πάρκο του Προεδρικού Μεγάρου. Στις 10:45 θα καταθέσει στεφάνι στον ανδριάντα του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Σημειώνεται ότι, κορυφαία στιγμή των εορτασμών για την Ημέρα της Ανεξαρτησίας είναι η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στη Λευκωσία. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα δεχθεί τον χαιρετισμό της στην παρουσία πολιτειακών αξιωματούχων, συνεχίζει η ανακοίνωση.

Επιπλέον, προστίθεται ότι στις 12:30 ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας και η Πρώτη Κυρία θα παραθέσουν δεξίωση στα μέλη του Διπλωματικού Σώματος, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Τέλος, αναφέρεται ότι στις 30 Σεπτεμβρίου, στις 9:30 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου υπό την προεδρία της Προεδρεύουσας της Δημοκρατίας, Αννίτας Δημητρίου.

Διαβάστε επίσης:

Αναστασιάδης στη Νέα Υόρκη προς ομογένεια: «Κρατήστε τη σημαία της Ελλάδας και της Κύπρου μας ψηλά»

Κύπρος: Ακυρώθηκε η συνάντηση Αναστασιάδη-Λαβρόφ μετά το διάγγελμα Πούτιν