ΚΥΠΡΟΣ

Κύπρος: Aρνείται ο 37χρονος πως βίασε τον 10χρονο

Κύπρος: Aρνείται ο 37χρονος πως βίασε τον 10χρονο

O 37χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό του 10χρονου στην Κύπρο, αρνείται να συνεργαστεί με την αστυνομία, επιμένοντας πως δε έχει προβεί σε τέτοια ενέργεια.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα "Φιλόξενος" παρά τις εξαντλητικές ανακρίσεις στις οποίες υποβάλλεται ο 37χρονος που έχει συλληφθεί ως ύποπτος για την υπόθεση του βιασμού 10χρονου από την Παλαιστίνη, εντούτοις εξακολουθεί να αρνείται ανάμιξη στην υπόθεση.

Οι ανακριτές, όμως, πάντως είναι πεπεισμένοι ότι έχουν στα χέρια τους το άτομο που βίασε το μικρό αγοράκι.

Να σημειωθεί ότι, ο 10χρονος αναγνώρισε το δράστη με αποτέλεσμα να υποστεί νέο σοκ.

Το επαρχιακό δικαστήριο Λάρνακας, διέταξε την κράτηση του για 6 ημέρες.

Με τη λήξη του διατάγματος κράτησης του υπόπτου την ερχόμενη Παρασκευή, η αστυνομία εκτιμά ότι θα έχει ολοκληρώσει τις έρευνες και θα έχει στα χέρια της τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων γύρω από την εγκληματική αυτή ενέργεια και αναμένεται ότι θα ζητήσει την παραπομπή του υπόπτου αλλά και την κράτηση του μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει αποτέλεσμα, κατά πάσα πιθανότητα ο 37χρονος θα οδηγηθεί εκ νέου στο δικαστήριο και θα ζητηθεί και πάλι η κράτησή του.

Επισημαίνουμε ότι, αρχικά είχε συλληφθεί για την υπόθεση 34χρονος ο οποίος όμως αφέθηκε ελεύθερος.

Η Βουλή αναμένεται να συζητήσει το θέμα της σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων, με σκοπό να ληφθούν αυστηρά μέτρα. Την περασμένη εβδομάδα ακούστηκαν έντονες δηλώσεις από βουλευτές επί του θέματος οι οποίοι διαβεβαίωσαν ότι , η υπόθεση θα οδηγηθεί στη Βουλή.