ΚΥΠΡΟΣ

"Διαμαντένια" ληστεία σε χρυσοχοείο της Λεμεσού

"Διαμαντένια" ληστεία σε χρυσοχοείο της Λεμεσού

Διαμάντια ανυπολόγιστης αξίας έκλεψαν άγνωστοι από χρυσοχοείο στη Λεμεσό. Οι δράστες πέτυχαν είσοδο στο χρυσοχοείο από διπλανό κατάστημα και διέφυγαν με αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος της Αστυνομίας, γύρω στις 22:00 ήχησε το σύστημα συναγερμού του χρυσοχοείου ιδιοκτησίας 57χρονου.

Αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία από τον φρουρό ιδιωτικής υπηρεσίας παροχής ασφαλείας, ο οποίος έσπευσε στο μέρος μαζί με τον ιδιοκτήτη και καταδίωξαν τους δράστες που τράπηκαν σε φυγή και διέφυγαν με αυτοκίνητο που δεν έφερε αριθμούς εγγραφής.

Οι δράσεις ήταν δύο και έφεραν κουκούλα στο κεφάλι. Από τις εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι οι δράστες πέτυχαν είσοδο στο χρυσοχοείο αφού παραβίασαν την πόρτα διπλανού βιβλιοπωλείου και αφού άνοιξαν τρύπα στον τοίχο που διαχωρίζει το χρυσοχοείο από το βιβλιοπωλείο χρησιμοποιώντας κάγκο.

Ο ένας εκ των δραστών εισήλθε στο χρυσοχοείο και αφού θρυμμάτισε τις γυάλινες προθήκες των βιτρινών έκλεψε διάφορες καδένες, χρυσά και διαμαντένια βραχιόλα, διαμαντένια δακτυλίδια, κολιέ. Η αξία της κλαπείσας περιουσίας και το τι ακριβώς κλάπηκε δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί.