Κύπρος: Και το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο με υποψήφιο στις προεδρικές εκλογές

Κύπρος: Και το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο με υποψήφιο στις προεδρικές εκλογές

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (ΕΛΑΜ) ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει την ερχόμενη Κυριακή στη Λευκωσία τον υποψήφιό του για τις προεδρικές εκλογές του Φεβρουαρίου.

Εκπρόσωπος του Μετώπου δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι «δεν θα ήταν συνετό και υπεύθυνο, σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνά ο τόπος, λόγω της κακής διαχείρισης της κυβέρνησης και την ανοχή των κομμάτων, το ΕΛΑΜ να μείνει αμέτοχο στις προκλήσεις των καιρών».

Το ΕΛΑΜ είχε έρθει στο προσκήνιο με στρατιωτικού τύπου διαδηλώσεις εναντίον των αλλοδαπών και με δυναμική συμμετοχή μελών του στις εκδηλώσεις των αγανακτισμένων πολιτών μετά την έκρηξη στο Μαρί τον Ιούλιο του 2011.

Μέχρι τώρα έχουν εκφράσει πρόθεση να διεκδικήσουν τις εκλογές ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ Νίκος Αναστασιάδης, που προηγείται στις δημοσκοπήσεις με μεγάλη διαφορά από τους άλλους, ο Σταύρος Μαλάς που υποστηρίζεται από το ΑΚΕΛ, ο πρώην υπουργός στην κυβέρνηση Τάσσου Παπαδόπουλου Γιώργος Λιλλήκας που υποστηρίζεται από την ΕΔΕΚ, η πρόεδρος των Ενωμένων Δημοκρατών Πραξούλα Αντωνιάδου και η καθηγήτρια Μακαρία Αντρη Στυλιανού, που ανακοίνωσε ότι θα κατέλθει ως ανεξάρτητη.

ΠΗΓΗ ΑΠΕ