ΚΥΠΡΟΣ

Κανονικά λειτούργησαν και σήμερα στη Λάρνακα οι Τράπεζες

Κανονικά λειτούργησαν και σήμερα στη Λάρνακα οι Τράπεζες

Κανονικά άνοιξαν και λειτουργούν σήμερα τα καταστήματα των Τραπεζών, Κύπρου και Λαϊκής, των Συνεργατικών Πιστωτικών Ιδρυμάτων και των άλλων εμπορικών τραπεζών τόσο στη πόλη και επαρχία Λάρνακας όσο και στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στη Λάρνακα όλα τα καταστήματα άνοιξαν κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα και λειτουργούν απρόσκοπτα. Ωστόσο έχουν παρατηρηθεί μακριές ουρές έξω από καταστήματα της Λαϊκής Τράπεζας και σε ορισμένα Συνεργατικά Πιστωτικά Ιδρύματα χωρίς όμως να υπάρχει η χθεσινή κοσμοσυρροή.

Στη Λάρνακα υπάρχει διακριτική παρουσία της Αστυνομίας, μέλη της οποίας με οχήματα και μοτοσικλέτες περιπολούν στους δρόμους προκειμένου να τηρηθεί η τάξη και η ηρεμία, όπως διαβάζουμε στο icyprus.

Το ίδιο σκηνικό επικρατεί και στην ελεύθερη Αμμόχωστο αφού σύμφωνα με την Αστυνομία τα καταστήματα των Τραπεζών και των Συνεργατικών Πιστωτικών Ιδρυμάτων έχουν ανοίξει κανονικά και συνεχίζουν την λειτουργία τους χωρίς κανένα πρόβλημα.

Η αστυνομική παρουσία στους δρόμους με τη χρήση υπηρεσιακών οχημάτων και μοτοσικλετών είναι διακριτική και φαίνεται ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά και σήμερα, δεύτερη ημέρα που οι Τράπεζες και τα Συνεργατικά Πιστωτικά Ιδρύματα ανοίγουν κανονικά μετά το αναγκαστικό κλείσιμο τους για 15 ημέρες.